Lola's Box

Voit sau nu, bărbaţii sunt firi active, dar din când în când mai au nevoie şi de un moment care să-i răcorească şi să-i ajute să-şi recapete forţele. Pentru aceasta, STR8 a lansat două produse noi cu ajutorul cărora domnii pot spune că au forţa de partea lor.

“May the Force be with you” a devenit una dintre cele mai cunoscute replici din istoria cinematografiei datorită personajelor din franciza Star Wars. Asemenea personajelor cu care le place să se identifice, bărbaţii îşi doresc să aibă forţa de partea lor pentru a reuşi în dificilele provocări la care sunt supuşi de viaţă. Iar dacă se simt obosiţi, domnii trebuie să-şi amintească replica şi să apeleze la noile produse din gama STR8 Performance.

Gelul de duş STR8 6G Force

STR8 HAIR+BODY 6G FORCE, gel de duşPentru bărbaţii care se bazează pe calitatea produselor de îngrijire şi pe rezultatele acestora, noul gel de duş 6G Force – din gama Performance Hair + Body – reprezintă o sursă de energie cu parfum masculin revitalizant. Cu o acţiune dublă, pentru corp şi păr, STR8 6G Force îmbină puterea ingredientelor active pentru o îngrijire optimă.

Dar cine sunt cei 6G? Ghimbir, guarana, green coffee (cafea verde), goji berry, ginseng şi guava sunt elemente naturale recunoscute pentru calităţile lor energizante. Gelul de duş STR8 6G Force (250 ml, 9 lei / 400 ml, 12 lei) are o aromă puternic masculină, cu efect instant de reîncărcare a bateriilor, fiind modul ideal de a începe o zi aglomerată. Deşi nu strică o revigorare şi în prag de seară, mai ales dacă urmează o ieşire în oraş cu prietenii sau cu partenera…

Deodorantul STR8 Dry Force

STR8 COOL+DRY DRY FORCE, deodorantPasionaţi de extrem sau având liste interminabile cu lucruri de făcut, bărbaţii au nevoie de protecţie care să ţină pasul cu ei. Deodorantul antiperspirant Dry Force face parte din gama STR8 Performance Cool + Dry şi este îmbogăţit cu o formulă ce combate transpiraţia, oferind protecţie timp de 48h împotriva acesteia şi a mirosurilor neplăcute. Aşa că, dacă urmează o zi agitată, partenerul ideal este STR8 Dry Force – ziua va rămâne cool şi uscată. Parfumul deodorantului (150 ml, 11,5 lei) este puternic masculin, mixând aroma revitalizantă a mandarinei cu bergamotă şi note marine ce amplifică efectul cool.

So… May the FORCE be with you, gentleman!

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.