Lola's Box

Când vorbim de îngrijirea tenului, în discuţie intră din ce în ce mai des diferitele gadgeturi. Dintre cele pe care le-am şi încercat, Foreo LUNA mini 2 mi s-a părut cel mai fun şi mai uşor de folosit, iar rezultatele au fost cele aşteptate.

Pe zi ce trece, îngrijirea tenului capătă aspecte care mai de care mai interesante. Iar tehnologia evoluează atât de spectaculos încât chiar şi persoanele prea puţin pasionate de gadgeturi nu au cum să rămână indiferente. Iar dacă în tot acest mix introduci şi spiritul inovator al suedezilor, nu poţi avea decât produse extrem de atractive şi eficiente.

De undeva din nordul Europei, Foreo a lansat ofensiva skin care, iar cel mai jucăuş gadget al suedezilor este LUNA mini 2. Pulsaţiile T-Sonic (transdermice sonice) sunt direcţionate printr-o suprafaţă unică a periei formată din puncte tactile moi din silicon. Astfel, curăţarea tenului este mai profundă şi mai delicată – se elimină impurităţile, excesul de sebum şi resturile de machiaj şi se îmbunătăţeşte absorbţia produselor de îngrijire a pielii.

Poţi fi la doar un minut de curăţarea pielii? Pare greu de crezut că totul se rezolvă în doar 60 de secunde. Datorită periei cu trei zone de curăţare – acum mai mare cu 50% -, Foreo LUNA mini 2 oferă experienţa potrivită pentru fiecare tip de piele. Ţinând cont că dispozitivul are opt niveluri de intensitate, ritualul de îngrijire are un grad înalt de personalizare.

Şi unul dintre aspectele interesante ale micului Foreo LUNA mini 2 este varietatea de culori. Dispozitivul de curăţare este disponibil în cinci culori: Midnight, Pearl Pink, Fuchsia, Aquamarine şi Sunflower Yellow. Aparatul se poate încărca de la reţea ca orice alt dispozitiv electronic – o oră de încărcare alimentează complet bateria şi oferă o autonomie de peste cinci luni.

Care dintre voi nu şi-ar dori să aibă propriul LUNA mini 2? Vedem norocul cui stă ascuns în cea de-a 20-a căsuţă din Lola’s Advent Calendar. Regulile zilei sunt:

  • Share public al articolului, însoţit de hashtagul #LolasAdventCalendar.
  • Urmăriţi Lola’s Box pe Instagram.
  • Lăsaţi un comentariu care să includă linkul share-ului şi tag către două prietene.

Înscrierile se încheie la finalul zilei de 20 decembrie (ora 24.00). Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi şi va fi anunţat în articolul următor despre #LolasAdventCalendar. Fiţi pe fază şi revendicaţi premiul în 48 de ore – altfel, va fi acordat următoarei persoane din tragerea la sorţi.

PS: Nu uitaţi hashtagul #LolasAdventCalendar pentru a vă putea găsi, iar înscrierea să fie validă.

PS2: Câştigătoarea zilei a 19-a este Simona Sica (tragere la sorţi). O rog pe câştigătoarea să-mi lase, în termen de 48 de ore, un mesaj privat pe pagina Lola’s Box cu datele de contact (nume complet, adresă poştală şi număr de telefon).

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “ÎNCHEIAT/#LolasAdventCalendar, ziua 20: Foreo LUNA mini 2

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.