Lola's Box

Îngrijirea tenului capătă, pe zi ce trece, aspecte care mai de care mai interesante, iar evoluţia tehnologiei se face simţită în domeniul skincare. Dacă vrei să încerci o metodă inovatoare de îngrijire a tenului, sigur vei fi impresionat(ă) de FOREO.

Nu ştiu ce anume pluteşte în aerul Peninsulei Scandinave, dar suedezii fac ce fac şi vin cu inovaţii care au rolul de a ne schimba viaţa în bine. Ştiţi şi voi: mobilă, telefonie mobilă, iar acum vorbim despre îngrijirea tenului. Aţi auzit de FOREO? Ei bine, dacă nu aţi făcut-o încă, este timpul să acordaţi atenţie acestui nume.

Cu un spirit inovator care depăşeşte cu mult media europeană, compania suedeză a atras atenţia industriei beauty prin noua gamă de dispozitive skincare. Pentru cine este obişnuit cu produsele cosmetice, informaţia este cu atât mai preţioasă cu cât acestea sunt surclasate de emblematicele produse FOREO. Iar modalitatea de îngrijire a pielii pe care ne-o propun specialiştii suedezi este mai inteligentă, dar şi mai eficientă.

FOREO LUNA, ambianţă

Gama LUNA reprezintă un set de perii T-Sonic pentru curăţarea feţei şi antiîmbătrânire, care este adaptat nevoilor unice de îngrijire a tenului ale fiecărei persoane. Atuurile acestui produs sunt:

  • pulsaţiile T-Sonic (transdermice sonice) direcţionate printr-o suprafaţă unică a periei formată din puncte tactile moi din silicon ce permit o curăţare mai profundă şi mai delicată. Acestea ajută la scoaterea impurităţilor, a sebumului şi a resturilor de machiaj, îmbunătăţind absorbţia produselor de îngrijire a pielii – în cazul bărbaţilor, tenul este pregătit pentru un bărbierit mai precis şi mai fin.
  • siliconul moale al LUNA este ultraigienic, se simte extraordinar pe piele şi este compatibil cu utilizarea tuturor produselor de curăţare, gelurilor şi cremelor neabrazive standard.
  • dispozitivele sunt 100% impermeabile – oferă peste 300 de utilizări cu o singură încărcare, au o garanţie limitată de doi ani şi o garanţie de calitate de 10 ani, nu necesită capete de perii de înlocuire.

LUNA – simbolul gamei

FOREO LUNA

Produsul reprezentativ în acest moment, LUNA oferă un ten mai radiant şi mai tineresc, dacă este folosit, dimineaţa şi seara, timp de două minute. Pe lângă curăţare, dispozitivul oferă şi un mod antiîmbătrânire pentru a reduce semnele vizibile de îmbătrânire, are opt viteze pentru confort optim şi eficienţă şi este disponibil în trei modele adaptate diferitelor tipuri de ten: normal/sensibil, mixt şi foarte sensibil. Preţ: 799 lei.

LUNA mini – mic şi stilat

FOREO LUNA miniCu puncte tactile din silicon moi şi adecvat pentru toate tipurile de ten, LUNA mini promite un ten mai curat, mai strălucitor şi cu aspect mai sănătos în doar trei zile. Rutina sa profundă, dar delicată se simte ca un minitratament facial la fiecare utilizare, deoarece porii sunt curăţaţi de impurităţile care pot provoca imperfecţiuni. Disponibil în cinci culori. Preţ: 599 lei.

LUNA for MEN – pregătirea supremă pentru bărbierit

FOREO LUNA for MEN

Concepută special pentru tenul bărbaţilor, această abordare elegantă asigură un bărbierit mai precis şi mai fin după un minut de utilizare, eliminând impurităţile pielii şi prevenind iritaţia după bărbierit. O soluţie adecvată pentru duş, care oferă un aspect matinal mai proaspăt după o singură utilizare. Preţ: 799 lei.

Pe lângă produsele skincare, FOREO îşi transferă spiritul inovator şi în cele două game pentru îngrijire orală:

FOREO ISSA

ISSA – periuţa electrică de dinţi direcţionează tehnologia cu impulsuri sonice pentru spargerea şi eliminarea tartrului. Astfel se previne acumularea acestuia, apariţia cariilor, precum şi a petelor prin albirea şi iluminarea dinţilor. Totodată, perii din silicon masează confortabil gingiile şi împiedică periajul în exces, prevenind retragerea gingiilor şi deteriorarea smalţului. Preţ: 799 lei.

FOREO ISSA mini

ISSA mini – periuţa electrică de dinţi pentru copii este prevăzută cu ajutoarele de zâmbet. “Glee” (faţă fericită) apare după două minute de periat, “Glum” (faţă încruntată) dacă nu s-a folosit periuţa timp de 12 ore, iar cele două se aprind simultan dacă periajul a durat mai puţin de două minute. Astfel, părinţii pot monitoriza obiceiurile de igienă orală ale copiilor. Preţ: 499 lei.

Unde puteţi găsi dispozitivele FOREO pentru îngrijirea tenului sau igienă orală? Ei bine, aceste gadgeturi sunt disponibile exclusiv în parfumeriile Douglas.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.