Lola's Box

Primăvara este sezonul în care totul se împrospătează, iar portofoliul Flormar nu face notă discordantă. Într-o perioadă înfloritoare, gama Arty Pop este pregătită pentru a face faţă celor mai noi tendinţe în makeup.

Iluminator lichid, ser de minimizare a porilor şi BB cream. Dar şi mascara cu extract de bambus sau eyeliner pentru hidratarea pleoapelor. Nu lipsesc nici rujurile, lip glossurile sau uleiul de cuticule ori ojele. Ce să mai, un adevărat răsfăţ Arty Pop. Cu ajutorul produselor din gamă, curentul Pop Art, al cărui principal reprezentant a fost Andy Warhol, îşi face loc în machiajul nostru.

  • Iluminatorul lichid Arty Pop este precum o baghetă magică – simpla aplicare conferă strălucire şi luminozitate tenului. Are o textură cremă-gel fină şi dă dimensiune tenului, ajutând la sculptarea feţei. Este disponibil în trei nuanţe şi se potriveşte oricărui tip de ten. Extractul de florare de Lotus regenerează, purifică şi redefineşte structura tenului. Extractul de papaya, floare de iris şi Gota Kola stimulează secreţia de colagen, îmbunătăţind vizibil aspectul pielii.
  • Primer pentru minimizarea porilor Arty Pop are o textură uşoară, ca a unui gel, estompează liniile fine şi minimizează aspectul porilor. Este potrivit pentru toate tipurile de ten şi conferă rezistenţă maximă a machiajului pe întreaga durată a zilei. Conţine extract de floare de cireş japonez – netezeşte, calmează iritaţiile pielii şi hidratează.
  • BB Cream radiant Arty Pop are o textură extrem de fină, conferă hidratare şi luminozitate, adaptându-se oricărui tip de ten. Este disponibil în trei nuanţe pentru a cuprinde toate tonurile de ten.

Trei produse colorate, fără îndoială în stilul Pop Art, ne ajută să realizăm un machiaj XL al ochilor:

  • Pentru gene intră în scenă mascara XL Twisting, îmbogăţită cu extract de bambus pentru restructurarea firelor. Perii răsuciţi şi discurile rotative, dar şi pensula răsucită la 180o conferă extravolum şi efect de pushup.
  • Creionul XL pentru ochi este creat pe bază de pantenol, pentru hidratarea pleoapei. Pensula mărită permite să trasăm şi linii subţiri, dar şi groase, în funcţie de starea noastră de moment. Nu lasă urme, iar culoarea este intensă.
  • La final, pe pleoapă putem aplica fardul Duo Perfect Match, cu pigmenţi intenşi şi o cromatică spectaculoasă. Textura este mătăsoasă, fardurile sunt ultrapigmentate, iar tehnologia micronizată permite combinarea facilă a fardurilor. Disponibil în şase combinaţii complementare.

Pentru machiajul buzelor, Flormar propune două variante:

  • Creme Lipstick – atenţie, dă dependenţă datorită texturii 🙂 – are o textură cremoasă, cu ulei de cocos, unt de shea şi de cacao, care contribuie la hidratarea buzelor şi protejarea acestora. Este disponibil în şase nuanţe ce oferă o finisare luminoasă şi acoperire completă.

  • Creme Lipgloss are textură moale, de gel, şi învăluie buzele într-un strat protector cremos. Amestecul de mango, cocos şi unt de Shea hrăneşte buzele, iar combinaţia de ulei de caise şi ulei de măsline creează o barieră non-grasă pentru a reţine hidratarea. Este disponibil în patru culori.

Realizăm un machiaj Arty Pop, dar nu trebuie să uităm să ne îngrijim şi manichiura. Primul pas este folosirea uleiului de cuticule Care&Go, cu bureţel de masaj, ce lucrează eficient pentru hidratarea intensă a unghiilor şi a cuticulelor. Magia este datorată uleiului de lămâie şi a celui de migdale dulci. La final, parcă am vrea şi unghii ca de porţelan, aşa că aplicăm două straturi de ojă Arty Pop Full Color. Opt culori deosebite care beneficiază de tehnologia specială ce previne crăparea unghiilor, creşte luciul lacului şi oferă uscare rapidă.

Aşa că, dacă sunteţi în căutarea unui ansamblu care să vă redefinească în sezonul primăvară-vară, noua colecţie Flormar aşteaptă să o încercaţi. Iar impresiile sunt binevenite. 🙂

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.