Lola's Box

Când mi se cere părerea pentru a recomanda un brand de cosmetice, care să fie şi bun, şi accesibil ca preţ, aproape întotdeauna merg pe mâna celor de Flormar, o marcă a cărei poveste a început în urmă cu 45 de ani de la Milano.

Flormar, lansare magazin Mega MallÎn marile centre comerciale din Bucureşti şi din ţară sunt aproape 50 de puncte de lucru, fie care magazin propriu, fie sub formă celebrelor “insule” din malluri. De la jumătatea lunii mai, încă din ziua deschiderii oficiale a celui mai nou centru comercial – Mega Mall -, Flormar a inaugurat al optulea magazin propriu, pe care îl puteţi vizita în Bd. Pierre de Coubertin 3-5.

Flormar, lansare magazin Mega MallCa şi în cazul celorlalte locaţii ale brandului, şi acesta poartă amprenta caracteristică, bazată pe cunoaşterea audienţei, unicitate şi consecvenţă. Iar atmosfera de sărbătoare a stat sub semnul culorilor şi al aromelor deosebite. 🙂 Iar promoţiile şi gamele noi de produse nu puteau lipsi, astfel că ne vom putea bucura de ele o bună perioadă de timp.

Flormar, lansare magazin Mega MallVă imaginaţi un balsam de buze în formă de ou? Cu arome fructate delicioase, îmbietoare şi foarte hidratante? Ei bine, aşa este Care4lips, produsul-vedetă al acestui final de primăvară. Îl veţi găsi şi în noul magazin Flormar din Mega Mall, dar şi în celelalte locaţii şi sunt sigură că şi voi vă veţi îndrăgosti de el. Pur şi simplu îţi vine să-l mănânci, atât de frumos miroase. Cel cu aromă de vanilie îmi dă mereu impresia că este un glob de îngheţată. 🙂

Flormar, loţiune de corp Duo Shimmering & LotionIar dacă vreţi să fiţi strălucitoare, atunci reţineţi acest produs Flormar: crema de corp Duo Shimmering & Lotion. Este o loţiune de corp cu particule strălucitoare într-un concept nou – recipientul este împărţit în două compartimente, unul pentru cremă şi unul pentru sclipici, astfel că alegeţi cantitatea care să predomine în funcţie de eveniment. Crema este foarte hidratantă, iar utilizarea ei separată menţine elasticitatea pielii şi protejează împotriva razelor UV.

Flormar, lansare magazin Mega MallŞi tot cu această ocazie a fost lansată şi noua imagine a site-ului Flormar, care vă aşteaptă cu promoţii de excepţie.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.