Lola's Box

În luna iubirii, Your Personal Aroma lansează colecţia-capsulă Fleurs de Roumanie, din iubire pentru natură. O colecţie de cinci parfumuri-esenţă 100% naturale din macerate româneşti, cu note de vârf de magnolie, narcise, lăcrămioare, tei sau caprifoi.

Parfumurile au note verzi fresh sau gurmande şi sunt încapsulate într-o sticluţă verde translucid, de 20 ml, cu design în formă de floare, aşa cum spune şi conceptul. Parfumeria naturală vine astfel cu un mesaj puternic inspirat de tendinţele internaţionale, în care notele verzi şi esenţele naturale revin în forţă în preferinţe. De altfel, 2017 este un an creativ dominat de culoarea verde Greenery, ce inspiră la natură şi prospeţime. Fiecare dintre cele cinci parfumuri-esenţă (20 ml) are un preţ de 350 lei.

Lansarea colecţiei a avut loc în noul atelier atemporal din Casa cu Arome, printr-un workshop experienţial de creaţie a parfumului personal. Pentru câteva ore am recreat atmosfera şi preţiozitatea artei parfumiere de odinioară ce se regăsea la curţile regale, când se realizau parfumuri doar din esenţe naturale – acum accesibile şi publicului. Preţurile colecţiilor Your Personal Aroma sunt accesibile – între 100 şi 600 de lei -, în volume ce variază între 10 şi 100 ml. Mai mult, există şi o variantă unicat Your Personal Aroma, creată la comandă şi personalizată în funcţie de opţiunile clientului, pentru care preţul poate ajunge la 1.500 de lei.

Fiecare parfum trezeşte dorul de casă, de copilărie, o bucurie interioară ce ne conectează cu locurile în care ne-am născut, am copilărit sau ne-au marcat viaţa şi naşte amintiri profunde, nostalgice şi de împlinire sufletească.

Conceptul Fleurs de Roumanie – din iubire pentru natură readuce în prim-plan ideea de grădină cu flori proaspete, o gradină bucolică, secretă şi edenică apropiată casei. Colecţia va avea nume bilingve, fiind destinată atât publicului intern, dar şi internaţional:

  • Magnolia, Iubirea mea / Magnolia, My Love;
  • Narcissus seducător / Seduced by Narcissus;
  • Lacrămă cu dor de acasă / Home of dear Lilly;
  • Flori de tei / Lindenflowers;
  • Dragu mi-s / Honey Me.

Fiecare ingredient din notele de vârf a fost ales cu mare atenţie pentru a fi o reprezentare cu puternic ADN românesc mare-munte. Astfel, magnolia, narcisa, lăcrămioara, teiul sau caprifoiul devin ambasadori olfactivi ai plaiurilor româneşti.

Începând din luna februarie, atelierul Casa cu Arome îşi deschide porţile pentru ateliere experienţiale olfactiv-gurmande. Pot fi pentru creaţie de parfum sau aromaterapie în stil franţuzesc, german sau oriental, cât şi pentru clienţi ce îşi doresc un parfum cu adevărat natural de colecţie sau personalizat, de corp sau de ambient.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.