Lola's Box

Hot Pursuit, Reese Witherspoon & Sofia VergaraŢi-o poţi imagina pe Reese Witherspoon în rolul unei poliţiste crispate, care face totul conform regulamentului? Dacă ţi-a reuşit exerciţiul de imaginaţie, mergi să vezi Hot Pursuit (Urmărire Periculoasă), un film care a strâns o jumătate de milion de dolari în seara avanpremierei.

Hot Pursuit, Reese WitherspoonPe scurt, ofiţerul Cooper a comis-o o gogomănie atunci când lucra pe teren – cine nu auzise că “l-a cooperizat” pe un adolescent -, aşa că fusese trecută la muncă de birou, unde gestiona probele culese de colegii ei. Aparent personajul ideal să însoţească un agent FBI pentru a transporta doi martori importanţi într-un proces intentat şefului unui cartel al drogurilor din Texas. Misiunea lui Cooper (Reese Witherspoon) este s-o escorteze pe Daniella Rivera (Sofia Vergara), ca de la femeie la femeie.

Hot Pursuit, Sofia Vergara & Reese WitherspoonDoar că dezvoltarea acţiunii o transformă pe Daniella într-o văduvă sexy – mai mult sau mai puţin prietenoasă. Iar datorită evenimentelor din film, Cooper şi Daniella se transformă în două femei urmărite de poliţişti corupţi şi criminali profesionişti. Aşa că începe “Hot Pursuit” (Urmărire Periculoasă), iar cele două fac tot posibilul pentru a-şi salva viaţa. Cu alte cuvinte, trebuie să pună în aplicare principiul “fugi pentru viaţa ta”.

Hot Pursuit, Sofia VergaraDe-a lungul filmului o vei vedea deseori pe Daniella cum se chinuieşte să care un troller plin cu pantofi. De ce erau importanţi acei pantofi pentru ea? Te las pe tine să descoperi, dar este încă o dovadă că o femeie poate renunţa la multe, dar nu şi la colecţia ei de pantofi. 🙂

Hot Pursuit, Reese Witherspoon & Sofia VergaraAtât pentru Reese Whiterspoon, cât şi pentru Sofia Vergara, Hot Pursuit (distribuit de Forum Film România) a fost mai mult decât un simplu film în care au fost actriţele din rolurile principale. Prima a fost producător al peliculei, în timp ce actriţa originară din Columbia a fost producător executiv. Aşa că în week-end mergi să vezi Hot Pursuit (Urmărire Periculoasă). Vei râde cum de mult nu ai mai făcut-o.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.