Lola's Box

Zilele de peste săptămână, cu şedinţe şi întâlniri, mă obligă să adopt un look serios, aşa că în week-end îmi fac de cap. Drept pentru care, profitând de noile produse L’Oreal Paris, am vrut să fiu Miss Rebel. Şi la aproape 40 de ani poţi fi o rebelă, pentru că – nu-i aşa? – totul ţine de atitudine.

This slideshow requires JavaScript.

Pentru vara 2014, L’Oreal Paris ne provoacă să spunem “NU” machiajului convenţional, să renunţăm la lacurile de unghii lucioase, la rujurile în nuanţe terne şi la clasicul eyeliner negru. Acestea fiind spuse, am pregătit “armele”:

  • gloss L’Oreal Paris Glam Matte, 512 Fuschia Flare;
  • ojă L’Oreal Paris Jeans Effect, 860 Indigo Classique;
  • L’Oreal Paris Super Liner Perfect Slim, verde.

L’Oreal Paris Glam Matte
Glosurile din gama Glam Matte beneficiază de o formulă cremoasă şi, la prima vedere, seamănă mai degrabă cu glossurile traditiţionale decât cu versiunile mate. Doar că povestea din tub este cu totul alta. Foarte pigmentat, cremos şi care nu usucă buzele, Glam Matte Fuschia Flare se aplică cu uşurinţă, iar după uscare asigură o finisare mată de lungă durată.

L'Oreal Paris Miss Rebel Glam MatteDatorită bureţelului ascuţit, aplicarea permite trasarea unei linii perfecte pe buze. Fără îndoială, vă întrebaţi cât rezistă. Pot să vă spun că l-am aplicat dimineaţă, în jurul orei 10.00, şi după aproape o jumătate de zi – este 21.32 când scriu – încă mai este vizibil pe buze.

L’Oreal Paris Jeans Effect
Pentru perioada verii, nici că se putea o gamă mai potrivită decât Jeans Effect. Cele patru nuanţe care imită textura denimului oferă o finisare mată. Lacul de unghii este foarte uşor de aplicat datorită pensulei generoase, se usucă foarte repede, pentru că un strat este suficient, şi nu necesită utilizarea unui top coat.

L'Oreal Paris Miss Rebel Jeans EffectL’Oreal Super Liner Perfect Slim
De-a lungul timpului, puţine au fost tuşurile cu care am reuşit să trasez o linie perfectă şi foarte subţire. Ei bine, cu L’Oreal Super Liner Perfect Slim am reuşit această performanţă. În ciuda vârfului foarte lung şi extrem de subţire, tuşul se poate controla cu mare uşurinţă. Unul din aspectele pozitive este că nu se întinde şi rămâne intact pe tot parcursul zilei.

L'Oreal Paris Superliner Perfect SlimEu am plecat la demachiat. Dacă le încercaţi, să-mi spuneţi cum vi se par.

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “Fii Miss Rebel cu L’Oreal Paris

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.