Lola's Box

Un sacou de inspiraţie masculină este o piesă de vestimentaţie ce nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei. Nu ne trebuie decât puţină imaginaţie şi putem schimba radical o ţinută prin simpla accesorizare cu un sacou.

Fashion In High Size, sacouÎncă de la apariţia sa, sacoul a stârnit o atracţie specială în rândul femeilor. Chiar dacă erau vremuri în care rochiile lungi erau singura piesă din garderoba unei doamne, unele femei au dat dovadă de mult curaj şi au încălcat eticheta acelei perioade, astfel că un sacou şi-a găsit loc în ţinutele acestora.

This slideshow requires JavaScript.

Cum spuneam, un sacou poate face adevărate minuni pentru ţinuta unei femei. Fără teama de a greşi, poate fi asortat la o rochie de seară – nu trebuie decât să-l purtăm pe umeri, în cazul în care vremea de afară nu este cea mai prietenoasă. După cum, la fel de bine, îl putem combina cu o cămaşă bărbătească şi o pereche de pantaloni, iar ţinuta noastră poate fi alegerea ideală pentru o zi la birou.

Fashion In High Size, sacouIar în cea mai simplă formă a sa, un sacou poate fi “aruncat” peste un tricou, alături de o pereche de jeans, şi astfel am rezolvat dilema outfitului pentru o ieşire în oraş cu prietenele. Sacoul pe care îl purtăm poate fi din materiale care mai de care mai diverse, poate avea croieli diferite, astfel că nu trebuie decât să schimbăm o piesă din ţinuta noastră – în speţă, un sacou -, iar aspectul nostru să fie cu totul altul, adaptat pentru ceea ce avem nevoie.

Fashion In High Size, sacouŞi chiar dacă între femei şi bărbaţi este un etern şi fascinant război al sexelor, nu de puţine ori alegem să purtăm haine de inspiraţie masculină. Le preferăm pentru confortul extraordinar pe care ni-l oferă, dar şi pentru că noi, femeile, ne simţim şi suntem mai sexy în ţinutele masculine. Începând cu un simplu sacou…

Hairstyle realizat cu produse Keune România
Pantofi: Hispanitas
Event coordinator: Mihaela Navrea
Credit foto: Ştefania Ciucă

Facebook Comments

Related Posts

6 thoughts on “Fashion In High Size: un sacou ce face minuni

  1. Heyyyy,nu stiu daca ma crezi,dar azi ma gandeam ca e joi…..si nu am mai vazut postarile tale frumoase.Chiar imi era dor.BIG LIKE din nou,pupicei multi <3

  2. Asa ma gandeam si eu sa il asortez pe cel negru, numai ca am constatat ca toate perechile mele de blugi “au intrat” la apa 😀 Iti sta super!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.