Lola's Box

Fashion in High Size, TRENDS by Adina BuzatuPentru cea de-a treia întâlnire “Fashion in High Size” mi-am propus să demonstrez că sacoul de influenţă masculină poate fi o piesă potrivită pentru orice ţinută. Şi oare unde puteam face acest lucru cel mai bine dacă nu la TRENDS by Adina Buzatu.

Fashion in High Size, TRENDS by Adina BuzatuDespre Adina Buzatu nu trebuie să vă spun prea multe. Cred că nu este persoană – pasionată sau nu de fashion – care să nu o cunoască, fiind renumită pentru sfaturile pe care le oferă domnilor în alegerea ţinutelor. De asemenea, nu puţine sunt femeile care adoptă un stil masculin în garderobă, motiv pentru care îşi achiziţionează ţinutele TRENDS by Adina Buzatu.

Fashion in High Size, TRENDS by Adina BuzatuŢinutele de influenţă masculină, în special sacourile, au fost apreciate de-a lungul timpului de vedete, starurile de la Hollywood optând pentru acest gen de îmbrăcăminte chiar şi pe covorul roşul al evenimentelor glamour. Şi nu de puţine ori, sacoul a fost purtat într-o variantă… oversize, cu mult peste talia celei care îl îmbrăca.

Fashion in High Size, TRENDS by Adina BuzatuPentru a completa ţinuta, un sacou trebuie combinat cu o cămaşă, dar să nu vă gândiţi la modelul clasic, alb, pe care mai toate îl avem în garderobă. De exemplu, la un sacou albastru se poate asorta o cămaşă înflorată, iar efectul să fie unul spectaculos. Iar eu m-am simţit foarte bine în momentele în care fetele roiau în jurul meu şi mi-au oferit sfaturi pentru a găsi combinaţia perfectă. Nu puteau să nu-mi recomande şi o batistă pentru sacou – un element caracteristic al ţinutelor TRENDS by Adina Buzatu. Chiar dacă îmi plăcea ansamblul – sacou albastru, cămaşa cu flori şi pantalonii bej -, batista a fost elementul care a revigorat întregul design.

Fashion in High Size, TRENDS by Adina BuzatuPentru a îndulci un pic ţinuta masculină, am ales o pereche de sandale Hispanitas – bineînţeles că au fost cu tocuri high size. 🙂 Odată aranjat întregul look, m-am privit în oglindă şi mi-a plăcut cum arăta combinaţia. O alternativă veselă pentru o ţinută office, care să nu fie exclusiv în alb şi negru. Nu ştiu de ce, dar eram tentată să cred că ţinutele masculine sunt un pic incomode. Ei bine, lejeritatea materialelor 100% naturale (in, cânepă, caşmir, mătase, lână) m-a făcut să mă simt foarte bine, să-mi lase uşurinţă în mişcări şi să mă simt confortabil, lucru datorat croielii impecabile.

Fashion in High Size, HispanitasDacă v-am stârnit curiozitatea în privinţa ţinutelor cu influenţă masculină, vă invit să mergeţi în magazinele TRENDS by Adina Buzatu (Calea Victoriei, Băneasa Shopping City şi AFI Palace Cotroceni). Pe lângă crearea unei ţinute complete în funcţie de personalitate şi constituţia fizică, veţi beneficia şi de un set de servicii care includ sfaturi stilistice, modificări, livrarea produselor la domiciliu sau consiliere cu privire la ţinuta partenerului/partenerei. După cum spune şi Adina Buzatu, “am creat conceptul TRENDS by Adina Buzatu cu un scop foarte clar: acela de a îndruma spre stil şi rafinament”.

This slideshow requires JavaScript.

Ca întotdeauna, aştept cu drag impresiile voastre sincere. Până joia viitoare, la o nouă întâlnire cu “Fashion in High Size”…

Hairstyle realizat cu produse Keune România
Pantofi: Hispanitas
Personal stylist & event coordinator: Mihaela Navrea
Credit foto: Ştefania Ciucă

Fashion in High Size, TRENDS by Adina Buzatu

Facebook Comments

Related Posts

4 thoughts on “Fashion in High Size – «TRENDS by Adina Buzatu»

  1. Draga mea abea asteptam joia sa-ti vad din nou postarea.Iti marturisesc ca am tras putin cu ochiul de pe telefon repede la serviciu,apoi dupa ce am ajuns acasa m-am delectat cu intreaga postare. Anne…..din nou suuuuperba in aceasta tinuta.Te pup <3,sandalele uuuuu frumoase rau <3

    1. Daca ai stii cat ma bucur cand aud ca va place…sandalele sunt foarte confortabile chiar daca au tocul inalt.Surprinzator de confortabile.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.