Lola's Box

Pentru povestea de astăzi, Fashion In High Size se întoarce în timp pentru a retrăi emoţiile dinaintea VIVA! Party. Acum, după patru săptămâni, rochia stă frumos pe umeraş în dressing şi, de fiecare dată când o privesc, îmi dau seama ce bine este să ai prieteni adevăraţi.

Zâna Bună a făcut ca şi în acest an să primesc invitaţie la VIVA! Party. Sunt 16 ani de când revista VIVA! organizează celebra ei petrecere la final de primăvară, iar din acel moment începe sezonul party-urilor pline de glamour. Deşi îmi doream foarte mult să merg la eveniment pentru că ştiam că voi întâlni mulţi cunoscuţi şi socializăm mult mai uşor, decizia finală am luat-o în chiar al 12-lea ceas.

Timpul, în stilul său firesc, a trecut implacabil, aşa că am intrat în criză. Şi ce faci atunci când eşti în criză de timp? Suni un prieten, aşa că am pus mâna pe telefon şi l-a apelat pe Florin Burescu. Dacă încă nu aţi auzit de el, Florin este cel care mi-a făcut rochia pentru ediţia anterioară VIVA! Party, ţinută care s-a bucurat de numeroase aprecieri la acea vreme. Chiar dacă nu l-am văzut, cred că atunci când a auzit ce vreau – “rochia trebuie să fie gata poimâine” -, lui Florin i s-a zbârlit părul pe cap. “Dar stai liniştit că am materialul”, i-am spus încercând să calmez apele. 🙂 “OK, trimite-l de urgenţă”, moment în care sunam deja la curier pentru a veni să preia pachetul.

Fashion In High Size, VIVA! PartyDe parcă aş fi fost un personaj din “Toate mi se întâmplă numai mie”, coletul a ajuns a doua zi la Craiova, dar nu a fost livrat sub clasicul pretext “destinatarul nu a răspuns la telefon”. Spre seară primesc un telefon de la Florin, care îmi spune că a ridicat pachetul şi îmi cere măsurile pentru a ştii cum să croiască rochia. Nu vreţi să ştiţi cum am dormit în acea noapte pentru că am tot visat că rochia nu ajunge la timp, că nu este pe măsura mea şi câte şi mai câte… VIVA! Party se apropia, iar rochia mea pentru Stylish Garden Party era la Craiova. Şi pentru că acolo sus cineva mă iubeşte, miercuri după-amiază, pe la ora 16.00, mă sună Florin: “Rochia este gata. Ca să ajungă azi, ţi-am trimis-o cu microbuzul, este cursa care ajunge în Bucureşti pe la 8.”

PS: Abia după ce rochia avea să ajungă la Bucureşti şi să intre în posesia mea, am aflat de la Florin şi adevărata poveste. Curierul nu a adus coletul cu materialul, punctul de lucru din Craiova s-a închis înainte să ajungă Florin, aşa că întâlnirea între material şi Florin a avut loc abia miercuri dimineaţă. Cu alte cuvinte, din momentul în care a văzut pentru prima dată materialul şi până când mi l-a pus la microbuzul ce face naveta Bucureşti-Craiova şi retur, Florin Burescu a avut doar ŞASE ORE să gândească rochia, s-o croiască şi să o finiseze. Aşa că nu pot decât să-i mulţumesc pentru magia pe care a realizat-o.

Fashion In High Size, VIVA! PartyCredeaţi că am scăpat de emoţii? Ei, aş… Deşi am multe perechi de pantofi, nici una nu mă mulţumea cum vine pe lână rochie. Aşa că, deşi era ziua VIVA! Party, am pornit în căutarea încălţărilor potrivite. Nu vă spun că şi vremea părea a fi împotriva rochiei mele, pentru că, peste noapte, soarele a lăsat loc norilor care ameninţau să se dezlănţuie deasupra Bucureştilor. Nu mai pus de gradele care au coborât vertiginos în termometre. Pe lângă multe magazine în care am intrat şi care nu-mi ofereau decât culorile clasice pentru încălţăminte – alb, negru, roşu, nude -, unde moment de sclipire mi-a purtat paşii spre ZARA. Într-un colţ, erau ele, sandalele care păreau că mă aşteaptă pe mine. Portocaliul lor se potrivea la rochia mea, dar şi cu plicul Marc Jacobs pe care vroiam să-l port. Aşa că am mers pe principiul “văzut, probat, cumpărat”. Misiune îndeplinită!

M-am simţit excelent în rochia pe care cu mult drag mi-a creat-o Florin Burescu. Nimeni şi nimic nu au reuşit să-mi strice bucuria de a avea prieteni pe care să mă pot baza la nevoie – nici măcar ploaia care începuse să cadă tocmai când am ajuns la Palatul Mogoşoaia.

Fashion In High Size, VIVA! Party

Facebook Comments

Related Posts

4 thoughts on “Fashion In High Size: rochia pentru VIVA! Party

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.