Lola's Box

Câte pasiuni poate avea o femeie? Păi… Haine, pantofi, cosmetice şi genţi. Aşa sunt şi eu, sunt înnebunită după genţi şi nu ratez nici o ocazie să-mi cumpăr un plic nou sau o poşetă nouă. Dacă şi tu ai această pasiune, atunci Manier este magazinul pe care trebuie să-l vizitezi.

Manier, geanta piele crem 3După cum v-am mai spus, eu sunt adepta principiului “decât multe şi proaste, mai bine puţin şi de calitate”. Aşa sunt şi în ceea ce priveşte genţile, prefer să investesc într-o poşetă, dar să fie una frumoasă, pe placul meu şi din piele naturală. Accesoriile de calitate au darul de a ne oferi un plus de eleganţă, astfel că privirile vor fi aţintite asupra noastră. 🙂

Manier, geanta piele crem 1Şi pentru că mă aşteaptă câteva evenimente cu ţinute deosebite, la care trebuie să port plic, am căutat şi am căutat, şi iar am căutat… Din multele magazine online vizitate, oferta genţi Manier mi-a plăcut mult. Să vă spun cât de multe genţi de damă din piele naturală sunt? Este inutil, pentru că mi-ar lua foarte mult timp să vă povestesc şi cred că unora dintre voi v-aş strica surpriza de a descoperi singure.

Manier, geanta piele crem 2Dar până la plicurile pentru evenimente glamour, m-am uitat la genţi pe care să le pot purta toată ziua. Nu că nu aş avea câteva “all-day”, dar nu mai aveam una de culoare neutră, aşa că alegerea mea a fost o nuanţă bej nude. Îmi place că este suficient de încăpătoare, dar fără a fi incomodă prin dimensiunile ei. În cele două buzunare mari încap, fără probleme, telefonul, portofelul, cheile, şi câteva produse beauty, mereu necesare pentru reîmprospătarea machiajului peste zi.

This slideshow requires JavaScript.

O poţi purta ca poşetă pe braţ, dar, graţie bretelei reglabile, o poţi transforma în geantă de umăr. Calitativ, pielea este ireproşabilă, aşa cum sunt multe din produsele “made in Italy” de acest gen – trebuie să recunosc că de mult nu am mai întâlnit o geantă din piele naturală care să arate atât de bine. Iar preţul – şi al modelului acesta, şi al celorlalte – este unul foarte atractiv ţinând cont că este piele naturală.

This slideshow requires JavaScript.

Şi dacă genţi ai destule şi nu te (mai) atrage ideea de a cumpăra încă una, poţi găsi la Manier şi portofele sau curele – bineînţeles, că din piele naturală. După cum nu sunt de ratat nici secţiunile de cosmetice (pentru îngrijire spa, bebeluşi, ten, corp, mâini etc.), aromaterapie sau ambient.

Facebook Comments

Related Posts

4 thoughts on “Fashion In High Size: Manier, un paradis pentru pasionatele de genţi

    1. Eu nu stiam pe care sa o aleg 🙂 La urmatoarea achizitie am pus ochii pe una cu flori. 😀

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.