Lola's Box

Uneori, fiecare dintre noi are momente în care simte nevoia de puţină culoare pentru ca moralul să urce vertiginos. Pentru mine, multitudinea de culori o asociez cu Inglot, brandul meu favorit de cosmetice. Şi pentru Fashion In High Size vorbeşte astăzi despre culori, am mers la… Inglot.

Keune, păr aranjatAm descoperit relativ târziu Inglot ca brand, dar mai bine mai târziu decât niciodată. 🙂 Crenguţa a fost cea care mi-a deschis ochii şi m-a “bombardat” cu informaţii despre produsele lor. Şi acum, la trei ani de la prima noastră întâlnire, mi-a aduc aminte când am testat pudra lor şi cât de impresionată am fost de calitatea acesteia. A fost dragoste la prima vedere şi de atunci nu am mai schimbat nici brandul, nici pudra folosită. Ulterior, trusa mea de make-up a inclus, încetul cu încetul, şi alte produse ale mărcii poloneze.

This slideshow requires JavaScript.

Aşa că, într-o zi însorită de primăvară, am ieşit la shopping, mai ales că Crenguţa îmi dăduse de ştire – cum altfel? – de numeroasele noutăţi pe care le găsesc în magazin. Şi, chiar dacă nu sunt adepta culorilor tari, nu puteam să aleg altceva pentru această sesiune de cumpărături. Drept pentru care, fusta neagră am combinat-o cu un top de aceeaşi non-culoare, iar piesa de rezistenţă a fost sacoul portocaliu.

Fashion in High Size, InglotPentru mine, fiecare întâlnire cu Inglot este… Cum să vă spun? O desfătare, mă bine dispune, pentru că mă simt în largul meu – nu eşti întâmpină cu acel “cu ce vă ajut?”, dar spus pe un ton care te face să te simţi ca şi cum ai fi deranjat pe cineva. Dacă nu ştiaţi – încă -, Inglot oferă, contra cost, serviciul de make-up. Atunci când mergeţi la un eveniment special şi vreţi un machiaj realizat de make-up artişti, nu trebuie decât să vă faceţi o programare şi să mergeţi în Băneasa Shopping City unde se află magazinul.

Fashion in High Size, InglotNu pot ascunde faptul că îmi place Inglot şi pentru relaţia foarte deschisă pe care o am cu Marinela Mirea. Extrem de volubilă şi amabilă, întotdeauna a fost receptivă la ideile cu care am venit, motiv pentru care orice proiect pe care l-am avut – şi care a implicat brandul pe care îl conduce – s-a desfăşurat foarte liniar. Este unul dintre puţinii directori de companie care, oriunde te-ar întâlni, se opreşte să vorbească cu tine.

Fashion in High Size, InglotAşa că, dacă ai o zi mai puţin reuşită, nu trebuie decât să-ţi tragi pe tine un tricou sau un sacou colorat şi să mergi la Inglot. Cu siguranţă, te vei binedispune instantaneu. Ar fi şi greu când ai fi învăluită într-un curcubeu.

This slideshow requires JavaScript.

Ca întotdeauna, aştept cu drag impresiile voastre sincere. Până joia viitoare, la o nouă întâlnire cu “Fashion in High Size”…

Hairstyle realizat cu produse Keune România
Pantofi: Hispanitas
Personal stylist & event coordinator: Mihaela Navrea
Credit foto: Ştefania Ciucă

Facebook Comments

Related Posts

4 thoughts on “Fashion in High Size – Inglot

  1. Marinela este o persoana minunata si pentru asta chiar merita extra apreciere 🙂 Iar Inglot e in topul produselor folosite, cum sa nu apreciezi un raport calitate-pret perfect?

    Iar tu, doamna, ai ales o tinuta tare pe gustul meu. Imi place fusta, dar nici sandalele nu-s de aruncat 😀

  2. Awwwww ce tinuta frumoasa,superba rochia,imi plac tare mult sandalele.Stii doar ca sunt fanul nr 1 al acestor postari :)))).Pozele frumoase,pline de culoare mi-au desfatat ochisorii la ceas de seara….sa ma culc linistita ca ai pus si pentru mine poze cu ojute :))))).Te pup cu drag BIG LIKE again <3

    1. Multumesc mult Oana, ma bucur ca iti place! M-ai inebunit cu ojele si manichiurile tale ai rabdare nu gluma :)))) Pup si eu!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.