Lola's Box

Fashion in high-sizeCu toată că primul articol “Fashion in High Size” mi-a dat emoţii, întrucât nu ştiam care va fi opinia voastră, acum mă pot declara mulţumită că am decis să realizez acest proiect. Lumea este departe de a fi perfectă, nu toate femeile au dimensiuni 90-60-90, iar ideea a găsit ecou şi în abordările unora dintre stilişti.

Fashion in high-sizeLa prima întâlnire cu “Fashion in High Size” v-am prezentat o combinaţie mai zburdalnică şi totuşi elegantă – negrul nu dă niciodată greş. De această dată, am optat pentru o rochie clasică, cu mânecă lungă, pe care am accesorizat-o cu un şal preţios. Nu vă temeţi de culori, pentru că, uneori, cele mai de neînchipuit combinaţii formează un tablou frumos.

Fashion in high-size
«Give a girl the right shoes, and she can conquer the world.»

Şi pentru că mereu simt nevoia unui detaliu care să iasă din cotidian, am optat pentru o pereche de sandale cu flori – bineînţeles că la Aldo am găsit şi geantă care să se asorteze la încălţăminte. Şi de această dată, am ales încălţări cu toc înalt – şi platformă -, un truc des întâlnit pentru a crea impresia unei siluete mai zvelte. Când alegem pantofii potriviţi, care sunt foarte comozi, parcă uităm că stăm ore în şir pe tocuri. La finalul zilei, nu ne vom simţi picioarele obosite. Personal, prefer să investesc mai mult într-o pereche de pantofi, în care să mă simt bine, decât să-mi cumpăr mai multe perechi şi să nu fie confortabile. Am trecut de perioada în care îmi doream “cantitate” – am deja o colecţie de 64 de perechi – în detrimentul calităţii. Ce folos dacă ai multe, dar te dor picioarele după doar 10 minute de purtat?

Fashion in high-sizeDeseori se vorbeşte despre feminitatea care se estompează din cauza faptului că foarte multe femei poartă pantaloni – e drept, şi eu mă număr printre acestea. Da, sunt mai comozi, dar trebuie să fim corecte cu noi înşine şi să recunoaştem că rochia este o piesă pur feminină – nu depinde decât de noi să o redescoperim şi să o readucem la viaţă purtând-o cât mai des. Este un mod de a sparge nişte idei preconcepute şi vom fi privite cu alţi ochi, vom primi atenţia care ni se cuvine.

This slideshow requires JavaScript.

Ca întotdeauna, aştept cu drag impresiile voastre sincere. Până joia viitoare, la o nouă întâlnire cu “Fashion in high-size”

Mulţumiri ALDO Shoes&Accessories, DEVIN Apă de Izvor, OTTER şi Keune România.

Hair-style: Cristina Roşca brand educator Keune
Make-up: Mihaela Oarnă Make-up Artist
Personal stylist & event coordinator: Mihaela Navrea
Foto: Cristian Filip

Fashion in high-size

Facebook Comments

Related Posts

10 thoughts on “Fashion in High Size II

 1. Imi place foarte mult nuanta parului, te indrepti usor catre blond? ;)) Tinuta este o alegere foarte inspirata, mai ales adaugarea esarfei care iti da asa un aer de lady :*

  1. Petty la 4o de ani vin firele albe si cu blond se mai estompeaza 🙂 Multumesc de aprecieri!

  1. Nu am de gand sa abandonez curand proiectul, cel putin nu atata timp cat exista pareri ca plinutele sunt urate 🙂
   Te pup cu drag!

 2. Foarte frumoasa tinuta, plina de culoare 🙂 Eu fiind tot in aceeasi categorie de “greutate” pot sa zic ca nu ar trebui sa ne fie frica sa purtam culori aprinse, rochite si sa nu ne mai ascundem in spatele hainelor largi/in culori inchise 🙂

  1. Si eu am cazut in “pacatul” nonculorii negre, dar au fost prieteni imprejur care m-au trimis inapoi catre culoare 🙂

  1. :)))))) Sotul meu daca te-ar auzi …iti da dreptate, un an de zile ar trebui sa ma imbrac numai in esarfa, fara sa cumpar altceva :))

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.