Lola's Box

Într-o zi de vară, razele soarelui mi-au călăuzit paşii spre una dintre cele mai frumoase zone ale Bucureştiului, un cartier dominat de clădiri care păstrează ceva din parfumul Micului Paris şi în care am descoperit farmacia-concept Help Net care păstrează şi ea atmosfera vechilor spiţerii.

Help Net concept FARMACIAFarmacia-concept reprezintă o abordare unică a modului în care serviciile specializate sunt prezentate clienţilor/pacienţilor. Spiritul farmaciilor de altă dată se îmbină cu profesionalismul farmaciştilor Help Net şi totul culmină cu modernitatea portofoliului de produse, unul complex care cuprinde mult mai mult decât tradiţionalele medicamente.

This slideshow requires JavaScript.

Pentru a respecta dorinţele clienţilor, cel de-al doilea concept FARMACIA înseamnă locul unde pacienţii îşi găsesc echilibrul şi remediul, îmbinând tradiţia farmaceutică şi elementele de noutate din cultura Help Net. Farmacia-concept Beller captează esenţa de farmacie transmisă din generaţie în generaţie şi îi atrage pe clienţi cu sfaturi de încredere, dar şi cu game de produse premium precum Phyto, Lierac sau SkinCode.

Help Net concept FARMACIA

Facebook Comments

Related Posts

5 thoughts on “FARMACIA, conceptul special Help Net

  1. Nu am mai trecut pragul unei farmacii Help Net de ceva timp.
    Dar parca as incerca niste produse pentru par de la Phyto si poate le voi face o vizita cat de curand. 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.