Lola's Box

O vorbă din popor spune “Ziua bună se cunoaşte de dimineaţă” şice poate fi mai frumos decât un duş matinal, revigorant, cu Fa Magic Oil.

Pentru mine, începutul zilei înseamnă un duş care să mă activeze la maximum. Sunt acele minute în care sunt singură cu mine însămi, las doar susurul apei să vorbească, timp în care îmi pun ordine în gânduri şi-mi fac planurile pentru o nouă zi. Cu alte cuvinte, un duş revigorant este experienţa cu care îmi place să-mi încep programul cotidian.

Fa Magic Oil, gel de duş Pink Jasmine 400 mlFa Magic Oil, gel de duş Pink Jasmine 200 mlDar pentru ca începutul zilei să fie unul cu adevărat Fantastic, avem nevoie şi de partenerul ideal, aşa cum este noul Fa Magic Oil. Noua gamă Fa are darul de a oferi îngrijirea unui ulei şi revigorarea specifică gelului de duş. În compoziţia Fa Magic Oil se regăseşte o microemulsie specială, cu proprietăţi de îngrijire intensă, care hidratează şi învăluie corpul într-un parfum deosebit de proaspăt de iasomie. La contactul cu apa, formula se transformă într-o spumă bogată, care curăţă pielea cu blândeţe, lăsând-o mătăsoasă şi hidratată.

Pentru a oferi îngrijire revigorantă şi o senzaţie magică care răsfaţă toate simţurile, noul Fa Magic Oil conţine o tehnologie unică ce combină complexul Mildness Boost – conferă o textură delicată şi senzaţională pentru piele – şi tehnologia Micro-Oil – integrează o microemulsie specială de hidratare, care se absoarbe complet în piele, fără a lăsa reziduuri uleioase.

Şi pentru ca simţurile noastre să fie răsfăţate şi mai mult, iar pielea noastră să se bucure de momente magice, noua gamă Fa Magic Oil are un parfum elegant, exotic şi proaspăt de iasomie roz. Aşa că nu ai altceva de făcut decât să alegi unul din produsele noii game:

Fa Magic Oil, săpun Pink Jasmine

  • gel de duş Fa Magic Oil – Pink Jasmine, 250 ml (preţ recomandat: 10,17 lei);
  • gel de duş Fa Magic Oil – Pink Jasmine, 400 ml (preţ recomandat: 13,79 lei);
  • săpun Fa Magic Oil Pink Jasmine, 100 g (preţ recomandat: 2,62 lei).

Nu ştiu ce faceţi voi, dar eu mai fug o dată la duş. Nu mă satur de experienţa Fa Magic Oil.

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Fa Magic Oil, răsfăţ pentru piele şi simţuri

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.