Lola's Box

Dacă este să mă iau după cadourile pe care le-am primit deja de la Iepuraş… Ei bine, aş spune că am fost foarte cuminte :). Săptămâna aceasta am fost vizitată aproape zilnic de câte un curier şi fiecare mi-a adus câte o surpriză plăcută. Cea din urmă a avut efectul scontat: aproape instantaneu am abandonat vopsitul ouălor. Era prea mare curiozitatea.

Boots No7 Fanomenal Eye palette swatch 5Aşa cum v-am mai povestit, sunt o mare curioasă şi ador surprizele. Cu o dexteritate de care nici eu nu mă credeam în stare, am mânuit foarfeca pentru a deschide plicul, în care era o cutiuţă mică, şic, care i-ar face cu ochiul oricărei împătimite de make-up: No7 Fanomenal. De curând, Boots şi-a lansat noua gamă de make-up (detalii aici) şi nu ascund că de multă vreme sunt un fan al produselor lor, care sunt cu mult peste media pieţei.

Aşa că ce mi-am spus? Dacă tot am primit paleta, nu ar strica să v-o arată şi vouă. De la început mi-a atras atenţia designul cutiei, unul simplu, dar elegant în acelaşi timp. Mi s-a părut foarte interesantă ideea de a adăuga o contragreutate în bază, astfel încât cutia să nu se răstoarne când deschizi capacul (din cauza greutăţii oglinzii).

Boots No7 Fanomenal Eye palette swatch 1Culorile? Ei bine, acestea reprezintă un atu important, pentru că nuanţele disponibile îţi permit să foloseşti paleta şi pentru un machiaj de zi, dar şi pentru unul de seară. În plus, datorită dimensiunilor, paleta poate fi strecurată lejer în poşetă şi o ai la îndemână atunci când vrei o reîmprospătare de make-up. Sau… Dimineaţa mergi la serviciu, iar seara trebuie să fii prezentă la un eveniment şi nu mai ai timp să treci pe acasă. Cu ajutorul No7 Fanomenal poţi să transformi machiajul fără probleme. Iar dacă doreşti o pigmentare mai intensă, culorile pot fi folosite şi umede.

Dacă vă întrebaţi ce fel de textură au culorile, vă pot spune că sunt cremoase şi strălucitoare, ceea ce le recomandă pentru un machiaj sofisticat.

Dacă te-am convins, înscrie-te în concurs aici: https://www.facebook.com/LolasBox/app_228910107186452

Una din cele trei Boots No7 Fanomenal Eye Palette poate fi a ta.

A, şi să nu uit. Produsele Boots le găsiţi în reţeaua de famacii Sensiblu. Acum chiar este o promoţie: dacă îţi cumperi produse make-up în valoare de 60 de lei, primeşti cadou No7 Fanomenal Eye Palette.

Facebook Comments

Related Posts

13 thoughts on “Eye Palette Boots No7 Fanomenal

 1. Deci iepurasul te-a gasit, nu l-ai cautat tu pe el.
  E foarte frumoasa trusa. Si oferta e tentanta-o prietena are card Sensiblu si daca mai tine promotia, o sa dau o tura cand sunt in Romania, sa vad ce au.

  1. Este in oferta lunii mai. Pe sor-mea am cadorisit-o cu o trusa pentru smoky eyes si era foarte incantata de calitate.

   1. E bine asa
    Am o amica pe care -a cadorisit-o sotul cu o pereche de smoky eyes, motiv pentru care abia-mi raspunde la telefon , de parca eu as fi de vina…….

 2. Stii, ma tot uit la ea 🙂
  Sunt fenomenale culorile, exact ce-mi place si abia astept sa ajung acasa si sa o vad 🙂

   1. Cand o sa fiu in Ro, dupa ce vine si crema de la Modnitza 🙂 Incerc, nu promit. S-apoi, stii ca eu nu pun poze cu ochi. Cu dinti am pus , la ochi ma opresc :))))

 3. Hmmm, abia astept sa treaca si pe la mine domnul curier cu aceasta trusa pentru ca sunt tare curioasa! Multumim Lola pentru concurs si abia astept sa intru in posesia trusei! Pupici!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.