Lola's Box

Experienţele virtuale 3D 360o reprezintă cea mai nouă idee de promovare a evenimentelor şi produselor. Pentru pasionaţii de modă, Tommy Hilfiger utilizează această tehnologie pentru prezentarea colecţiei toamnă 2015, Hilfiger Collection.

Experienţa virtuală de shopping se mută de pe site direct în magazin. De această dată însă, clienţii pot vedea prezentarea de modă în format 3D 360o a colecţiei toamnă 2015, apoi se pot plimba prin magazin şi să-şi aleagă piesele favorite. Este drept, că acest lucru nu este valabil oriunde, ci doar în magazinele selecţionate ale casei americane Tommy Hilfiger. Lansarea conceptului a avut loc la magazinul din New York City, amplasat pe celebrul 5th Avenue.

Tommy Hilfiger, experienţă virtuală 3D 360Cu ajutorul unui dispozitiv Samsung GearVR, clienţii Tommy Hilfiger vor avea o experienţă virtuală realistă ce creează impresia ca ei ar sta chiar în acel moment în primul rând al defilării ce a avut loc la 16 februarie, în Manhattan’s Park Avenue Armory. Realitatea virtuală permite utilizatorilor o bună vizionare a showului, dar şi imagini din culise, ce nu sunt accesibile publicului care nu are acces la organizarea evenimentului. Instalaţia virtuală este prezentă în magazin într-o zonă special amenajată, ce reflectă tema fotbalului american prezentă în cadrul prezentării colecţiei toamnă 2015.

“Prin intermediul realităţii virtuale, acum avem posibilitatea de a aduce fashion showul în aria de retail”, a spus Tommy Hilfiger. “De la muzică, până la momentele exclusive de backstage, clienţii noştri vor putea vedea hainele «în mişcare» şi colecţia originală – aceasta este o evoluţie interesantă a tradiţionalei experienţe de shopping.”

Tommy Hilfiger, experienţă virtuală 3D 360Introducerea în realitatea virtuală din magazine reflectă misiunea Tommy Hilfiger de a dezvolta experienţa de shopping prin inovaţia digitală. Integrarea tehnologiei în spaţiul de retail evoluează de la scenografiile tradiţionale şi creşte oportunităţile pentru angajamentul social. Conceptul a fost creat în colaborare cu WeMakeVR, dezvoltatorii experienţelor virtuale 3D 360o, iar showul a fost filmat cu camera WeMakeVR-Falcon.

După New York City, experienţa virtuală Hilfiger Collection va fi disponibilă în magazinele din Londra (Brompton Road şi Regent Street), Amsterdam (P.C. Hooftstraat), Düsseldorf (Schadowstrasse), Milano (Piazza Guglielmo Oberdan), Florenţa (Piazza degli Antinori); Zürich (Bahnhofstrasse), Paris (Boulevard des Capucines şi Champs-Elysees) şi Moscova (Kuznetsky Most). De asemenea, conceptul va fi lansat şi la emblematicul department store Selfridges din Londra.

Tommy Hilfiger, campanie FW15Aşa că, dacă se întâmplă să ajungeţi prin vreunul din oraşele menţionate, nu rataţi ocazia experienţei 3D 360o cu Tommy Hilfiger.

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “Experienţe fashion virtuale cu Tommy Hilfiger

  1. Ce idee super! O modalitate in plus de a te bucura de hainele pe care vrei sa le probezi / cumperi, sunt sigur ca si clientii vor deveni ceva mai atrasi de produsele lor. Chiar suna bine, sunt curios cand o sa apara si pe la noi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.