Lola's Box

Eveniment Gift ExpertO aniversare, o onomastică, un eveniment important în viaţă sau sărbătorile de peste an. Sau, un simplu gest prin care vrei să-ţi arăţi ataşamentul faţă de cineva drag. Pentru toate acestea există cadourile pe care le oferim sau le primim, deopotrivă cu mare bucurie. Dar ce faci când nu ai nici o idee? Simplu, apelezi la un prieten. 🙂

Eveniment Gift ExpertNu o dată v-am vorbit despre lucrurile frumoase care se petrec la Gift Expert şi ce om minunat este Amalia. De altfel, tot ea ne-a ajutat cu idei privind modul în care să împachetăm cadourile “cu ce avem prin casă” (am scris aici, aici, aici, aici şi aici). Şi pentru că se apropie Sărbătorile de Iarnă, “maestrul” ne-a invitat la un ceai pentru a vorbi despre cadouri şi despre cum putem face experienţa acestuia să fie una de neuitat.

Eveniment Gift ExpertAşa că, într-o seară rece de noiembrie, ne-am întâlnit la Aristocats – un mic bistro din zona Bucureştiului vechi, cu o ambianţă deosebită, cu oameni plăcuţi, care te fac să te simţi ca acasă. Căldura ceaiului aburind din ceşti şi aroma ciocolatei de casă ne-au destins, în timp ce Amalia ne-a spus povestea Scottish Fine Soaps.

Gama de produse spa te încântă prin calitatea ingredientelor – v-am spus că am “prostul” obicei de a citi etichetele produselor pe care le folosesc? -, prin texturi, diversitatea de culori şi arome, fără a mai vorbi de frumuseţea ambalajelor. Categoric, Scottish Fine Soaps depăşesc statutul de “soluţie” şi-ţi oferă o stare de delectare şi răsfăţ. În plus, toată această gamă este concepută să-ţi atragă atenţia: într-o eră în care plasticul este la putere, gama Scottish Fine Soaps vine în recipiente de sticlă, Eveniment Gift Expertcu ciucuraşi de mătase, cutii de carton frumoase sau cutii metalice embosate – toate cu un design atractiv.

A, să nu uit… Când vorbim de o gamă de produse spa, mirosul este un aspect foarte important. Şi pentru că vine Crăciunul, în gama Scottish Fine Soaps sunt câteva arome care te trimit cu gândul la copilărie. Preferata mea este combinaţia de măr copt şi scorţişoară. 🙂 Dacă nu ştii ce daruri să oferi celor dragi, intră pe www.cadouripentruea.ro şi vei găsi cu siguranţă ceva potrivit, care îl va bucura nespus pe cel căruia îi oferi darul.

Facebook Comments

Related Posts

6 thoughts on “Experienţa Scottish Fine Soaps

  1. Ambalajele sunt minunate, m-am indragostit de ele. De toate. Nu am incercat nimic, nu stiu ce sa spun despre miros/textura, dar ambalajele sunt de budoir pretios:)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.