Lola's Box

Te-ai gândit la o modalitate de relaxare, care să aibă şi valenţe terapeutice, dar nu ştii ce să alegi. Ce spui de o combinaţie care să cuprindă principiile antice ale medicinei chineze, tehnologia de ultimă oră şi beneficiile unor pietre semipreţioase aşa cum este jadul? Ei bine, află că le poţi găsi la CASA JAD.

Pat de masaj - CASA JADDacă este să discutăm despre jad, cei mai mulţi s-ar gândi la o piatră semipreţioasă, de culoare variind între alb-verzui şi verde închis, cu luciu sticlos, folosită la confecţionarea unor obiecte de artă. Cu toate acestea, cei pasionaţi de cultura Extremului Orient vor menţiona jadul şi pentru calităţile sale terapeutice.

Centrul de wellness CASA JADLa umbra Marelui Zid Chinezesc, beneficiile jadului sunt cunoscute şi folosite de mii de ani. Însă, din fericire pentru cei care simt nevoie unei relaxări cu valenţe terapeutice, masajul cu pietre de jad poate fi experimentat la CASA JAD. Sub mesajul “Customize your jade experience”, specialiştii în soluţii automatizate pentru masaj de relaxare lansează patul de masaj personalizat.

Creat și asamblat de CASA JAD în România, personalizat până la cel mai mic detaliu, noul model de pat a fost conceput pentru cei care își doresc în propriul cămin o piesă de mobilier de un rafinament aparte, care, totodată, să le ofere cel mai bun masaj terapeutic și de relaxare. De la diferențe de textură ce țin de criterii ergonomice și până la diferențe ce țin strict de preferințe estetice, patul oferă confortul și luxul de a avea acasă, în propriul cămin, acces la o zonă de relaxare, la orice oră din zi și din noapte.

PERSONALIZAREA patului de masaj se poate realiza pe mai multe niveluri. Husele pot fi din piele ecologică, materiale textile sau, în varianta premium, din piele naturală. Pentru durabilitate, husele sunt întărite cu un material 100% natural din cânepă, care reduce elasticitatea. În plus, personalizarea se realizează şi cu detalii exclusiviste, în contrast sau în același ton cu una dintre cele trei nuanțe ale cadrului de pat, din materiale naturale, la care se poate adăuga contrastul cu nuanțele fermoarelor husei sau chiar inscripționarea diferitelor mesaje sau monogramă pe husa respectivă. O altă modalitate de personalizare este realizarea unei lumini ambientale cu led-uri pe cadrul patului, pentru o atmosferă zen.

Centrul de wellness CASA JADPrintre BENEFICIILE masajului automatizat cu pietre de jad și raze infraroșii se numără:

  • tratarea durerilor de spate;
  • tratarea durerilor de cap;
  • reglarea ciclului menstrual și atenuarea durerilor specifice;
  • tratarea bolilor coloanei vertebrale (cifoză, scolioză, hernie de disc, spondiloză);
  • îmbunătățirea circulației sanguine;
  • sporirea tonusului general al organismului;
  • îmbunătățirea ritmului cardiac;
  • tratarea și ameliorarea stării bolnavilor care au suferit un atac cerebral, precum și a funcțiilor motorii ale acestora.

Testimonialele celor care ne-au trecut pragul stau mărturie pentru aceste efecte benefice care se fac simțite încă de la primele ședințe. Vă încurajăm să veniți și să vă convingeți pe pielea voastră de efectele miraculoase ale jadului. Și vă încurajăm să vă acordați puțin timp vouă. O vizită la CASA JAD este o formă de a-i spune corpului vostru că îl iubiți, că aveți grijă de el și că faceți eforturi pentru a duce un stil de viață sănătos și echilibrat.

Nicoleta Magargiu (proprietar CASA JAD)

Centrul de wellness CASA JADPatul de masaj automatizat se poate achiziționa și în rate. Cei care doresc să testeze serviciile și să se convingă de efectele benefice ale terapiei cu jad o pot face la CASA JAD (str. Crăciun 4, Bucureşti): preţul unei şedinţe de masaj de 45 de minute este de 60 de lei, iar un abonament lunar de 12 şedinţe costă 480 de lei.

PS: Zilele viitoare voi testa masajul şi revin cu impresii pe blog.

Facebook Comments

Related Posts

3 thoughts on “Experienţă personalizată de masaj cu jad

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.