Lola's Box

Când spui iunie, gândul îţi zboară imediat la Luna Copiilor, iar cei mici sunt răsfăţaţi de ParlLake Shopping Center cu un maraton de distracţie. În prima decadă a lunii, amuzamentul atinge cote monstruoase, pentru că Dracula, Mavis, Frank şi Murray îi primesc pe copii în HOTEL TRANSYLVANIA.

Dacă este ca România să fie celebră pentru ceva, atunci este pentru legenda contelui Dracula. Şi, înainte de lansarea celei de-a treia părţi din HOTEL TRANSYLVANIA, Dracula a dat întâlnire celor mai mici fani ai săi. În perioada 1-9 iunie, celebrul vampir, Mavis – fiica lui – şi cei mai buni prieteni ai lor – Frank şi Murray – îi provoacă pe copii şi părinţi la o experienţă amuzantă şi memorabilă.

Expoziţia interactivă şi educativă HOTEL TRANSYLVANIA urmăreşte să îi bucure atât pe cei mici, cât şi pe părinţii acestora prin jocuri şi activităţi tematice. Astfel, familiile au ocazia de a petrece timp de calitate împreună şi de a construi amintiri alături de personajele preferate, într-un decor pe cât de înfricoşător, pe atât de amuzant.

Zilnic, între orele 12.00 şi 20.00, personajele îşi întâmpină oaspeţii cu un tur de forţă chiar în interiorul HOTEL TRANSYLVANIA. Cei mici vor putea să îşi demonstreze curajul în tunelurile pregătite pentru ei, să evadeze din acestea şi să dovedească faptul că merită să fie acceptaţi ca oaspeţi ai Hotelului.

Ateliere creative şi interactive, aventuri, surprize, distracţie şi un photo corner tematic fac parte din reţeta de succes pentru ospitalitatea ca la carte a lui Dracula. Din experienţa unică fac parte decoruri deosebite, puzzle-uri îndrăzneţe, efecte speciale cu lumini şi sunete, jocuri cu factor-surpriză, coduri ascunse, chei, obstacole şi uşi secrete.

Toate acestea aşteaptă să fie descoperite şi experimentate de către cei mai curajoşi copii, iar traseul de forţă nu se poate încheia altfel decât cu recunoaşterea meritelor micilor participanţi. În plus, binecunoscutele personaje din HOTEL TRANSYLVANIA îşi vor face apariţia şi pentru şedinţe foto, astfel încât oaspeţii să aibă dovada că într-adevăr şi-au întâlnit “monştrii” favoriţi.

A, şi să nu uit: prichindeii îşi pot demonstra calităţile de “claxon” într-o căsuţă în care se pot lăsa speriaţi şi să ţipe cât îi ţin plămânii. Alex a reuşit 92db, aşa că aveţi de lucru serios pentru a stabili o performanţă mai bună. Tot decorul cu parfum de Dracula îl găsiţi în Main Square, la parterul ParkLake Shopping Center, iar intrarea este liberă.

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “Amuzament monstruos la ParkLake: experienţa HOTEL TRANSYLVANIA

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.