Lola's Box

Nu am ascuns niciodată că BMW este unul din brandurile mele de suflet. Şi când relaţionez cu puterea şi tehnologia germană, parcă nicăieri nu o fac mai bine decât la BMW Auto Cobălcescu. Aşa că astăzi, după ce v-aţi bucurat de cadourile de la Moş Nicolae, vă invit, alături de Victor, la o poveste cu şi despre maşini.

Pentru mine, fiecare întâlnire cu BMW Auto Cobălcescu a însemnat confort, sportivitate, siguranţă, servicii de calitate. Ne-am cunoscut în urmă cu aproape doi ani, atunci când dealerul bucureştean al mărcii germane abia tăiase panglica de inaugurare. Am lucrat împreună şi fiecare colaborare a fost una agreabilă, de care ne aducem aminte cu plăcere. Mai mult, împreună am oferit experienţe memorabile celor pe care i-am avut ca invitaţi la evenimente.Anul acesta ne-am intersectat mai des. Dacă ar fi să parafrazez un titlul de film, aş spune că 2017 a însemnat “Cu BMW Auto Cobălcescu la munte şi la mare”. 😊 Şi mi-aş fi dorit ca fiecare călătorie să nu se termine, să colind ţara în lung şi în lat. Nimic nu se compară cu senzaţia de siguranţă pe care am simţit-o într-un BMW. Aşa că, atunci când am realizat un shooting având tema “Despre branduri şi femei puternice”, am transformat showroomul într-un studio foto.

Dar ştiţi cu cine îmi place să mă întâlnesc atunci când am drum pe la BMW Auto Cobălcescu? Cu Victor. Este supersportivul dintre accesoriile BMW Lifestyle. Este mereu în formă, întotdeauna are costumul aranjat “la patru ace”, deşi costumul lui este, de fapt, un combinezon de pilot. Iar Victor este nu rapid, ci foarte iute. Nu numai pentru că reprezintă BMW Motorsport, ci pentru că este descendent direct al lui Speedy Gonzales.

Victor s-a pitit astăzi în cea de-a şase căsuţă din Lola’s Advent Calendar, dar este dornic să ajungă cât mai repede la unul dintre voi. Cine îl vrea pe tânărul în combinezon are de trecut următoarele probe:

  • Să fii fan al paginii BMW Auto Cobălcescu.
  • Share (public) al articolului însoţit de hashtagul #LolasAdventCalendar.
  • Lasă-mi un comentariu cu linkul share-ului.

Lista de înscrieri se încheie la finalul zilei de 6 decembrie (ora 24.00), iar câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi şi va fi anunţat în articolul următor despre #LolasAdventCalendar. Fiţi pe fază şi revendicaţi premiul în 48 de ore – altfel, va fi acordat următoarei persoane din tragerea la sorţi.

PS: Nu uitaţi hashtagul #LolasAdventCalendar pentru a vă putea găsi, iar înscrierea să fie validă.

PS2: Câştigătoarea zilei a cincea este Pusa Raisa (tragere la sorţi). O rog pe câştigătoarea să-mi lase, în termen de 48 de ore, un mesaj privat pe pagina Lola’s Box cu datele de contact (nume complet, adresă poştală şi număr de telefon).

Facebook Comments

Related Posts

17 thoughts on “ÎNCHEIAT/#LolasAdventCalendar, ziua 6: eu, Victor şi BMW Auto Cobălcescu

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.