Lola's Box

O, brad frumos, o, brad frumos… Ţi-ai putea imagina Crăciunul fără brad şi cadouri? Este ceva de neimaginat, dar nu este păcat să aruncăm bradul după sărbători? Ei bine, Floria.ro ne oferă o variantă prin care bradul nostru să se reîntoarcă în natură şi să-l putem admira şi cu altă ocazie.

Nu ştiu cum sunteţi voi, dar eu simt un gol în suflet atunci când scot globurile din brad, ştiind că cel care ne-a decorat casa va sfârşi prin a fi aruncat la gunoi. Aşa că am luat o decizie: adio brazi tăiaţi! Dar unde să găsesc un brad în ghiveci? Oferte sunt multe, doar că am avut curiozitatea de a pune întrebări şi de a afla că cei mai mulţi dintre brazi nu au rădăcina în ghiveci, ci doar sunt… înfipţi în pământ. Să nu am nici o şansă de a-mi îndeplini dorinţa?

Floria.ro, brad crescut în ghiveci 175-200 cmŞi pentru că “sharing is caring”, vă spun şi vouă secretul meu: brazi crescuţi în ghiveci găsiţi la Floria.ro. Furnizorul oficial al Casei Regale a României nu numai că ne oferă brazii pe care îi putem păstra şi după trecerea sărbătorilor de iarnă, dar, dacă vrem să renunţăm la ei, avem la dispoziţie – în premieră – şi serviciul de replantare. Cei care optează pentru această facilitate pot veni să-şi replanteze bradul, pe un lot aflat în Parcul Herăstrău din Bucureşti, apoi îl pot vizita ori de câte ori doresc şi să rememoreze amintirile din timpul Crăciunului 2015.

Spre deosebire de cei transplantaţi din pepinieră, brazii crescuţi în ghiveci de la Floria au şanse maxime de prindere, mai ales dacă plantarea lor se face corespunzător, după o perioadă minimă de aclimatizare. Dacă nu aveţi unde să depozitaţi bradul după trecerea sezonului de sărbători, florăria online asigură ridicarea bradului de la adresă, păstrarea sa pe timpul iernii în condiţii optime şi plantarea lui în luna martie. V-aţi gândit vreodată că puteţi avea un brad care să vă poarte numele? 🙂

  • Brazii sunt livrați gratuit, oriunde în România, în maximum 24 de ore de la comandă.
  • Brazii comandați pot avea două dimensiuni, ideale pentru apartamente: 1,5-1,75 m şi 1,75-2 m.
  • Brazii de Crăciun din colecţia Floria.ro sunt Nordmanniana, cu un trunchi mai gros decât cel al brazilor româneşti şi o coroană deasă, conică.
  • Sunt cei mai populari brazi pentru Crăciun din întreaga lume şi sunt uşor de împodobit.

Floria.ro, buchetul meu

Colecţia de Crăciun Floria: aranjamente cu aromă de portocală

Sunt persoane pentru care un aranjament floral poate fi cel mai frumos cadou pe care îl poate primi. Aşa că, dacă sunteţi în căutarea unui aranjament deosebit, noua colecţie de Crăciun de la Floria vă poate scoate din încurcătură.

Floria.ro, îngeraş de zăpadăFloarea-vedetă este lisianthusul alb, o floare delicată la vedere, dar foarte rezistentă, care semnifică apreciere şi respect. Buchetele colecţiei de Crăciun mizează pe lisianthus ca un simbol al armoniei de sărbători. Coroniţele şi aranjamentele se remarcă printr-un miros familiar, de portocală, o aromă pe care o asociem încă din copilărie cu Crăciunul. Nu lipsesc nici beţele de scorţişoară sau vanilie, conurile şi crengile de brad sau globulețele delicate.

Floria.ro, tradiţii şi obiceiuriAşa că, dacă v-am oferit o idee, vă mai spun un amănunt: dacă veţi comanda la Floria, aranjamentul floral sau coroniţa de Crăciun ajunge la destinaţie în maximum două ore de la preluarea comenzii. Cool, nu?

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.