Lola's Box

Chiar dacă ducem un stil de viaţă sănătos, organismul nostru poate avea nevoie – din diferite motive – de un supliment de vitamine. Dacă sunteţi în căutarea unor vitamine renumite pentru puritatea şi calitatea lor, puteţi încerca Jamieson.

Istoria vitaminelor a început acum mai bine de 5000 de ani, într-o vreme în care vechii egipteni au observat că un nutrient – care ulterior s-a dovedit a fi vitamina A – prevenea apariţia nictalopiei, mai cunoscută drept “orbul găinilor” (incapacitatea de vedea în întuneric). “doctorii” recomandau consumul de ficat (foarte bogat în vitamina A). Ulterior, pe la anul 400 î.C., Hipocrate – considerat a părintele medicinii – a recomandat dieta ca leac pentru toate bolile.

Jamieson, calciu+D3Sub diferite forme, vitaminele au fost prezente în istoria omenirii, evoluând până la forma sub care le cunoaşte în prezent. Iar o contribuţie are şi Jamieson, companie a cărei poveste a început în 1922, atunci când Claire Edwin Jamieson – un emigrant scoţian ce se stabilise în Canada – a pus bazele companiei C.E. Jamieson & Company, cunoscută acum sub titulatura Jamieson Laboratories Ltd. Uleiul de halibut şi cristalele concentrate de portocală au fost primele suplimente nutriţionale ce au fost produse la scară mare de Jamieson pentru consumatori.

Recunoscute pentru calitatea, puritatea şi siguranţa absolută a produselor, vitaminele Jamieson sunt prezente acum şi pe piaţa din România, fiind disponibile exclusiv în Farmaciile Help Net. Unul din motivele pentru care Jamieson a ajuns sa fie un pionier al industriei este faptul ca a fost primul care a introdus pe piaţă produse de o calitate ridicată, cum ar fi vitaminele cu superconcentraţii. Laboratoarele şi centrele de producţie beneficiază de tehnologii de ultimă generaţie pentru a asigura o inovaţie continuă şi un atent control al calităţii.

This slideshow requires JavaScript.

Protocolul “360 Pure” – specific companiei Jamieson – constă într-un proces de verificare riguroasă a fiecărui produs pentru a asigura o calitate şi o puritate absolute. Conceptul de producţie înseamnă grijă reală faţă de oameni şi de planetă – pentru protecţia mediului se folosesc doar materii prime proaspete şi surse ecologice de energie.

Portofoliul Jamieson este compus din peste 250 de produse, cu micronutrienţi esenţiali pentru menţinerea sănătăţii organismului. În România este disponibilă o selecţie de produse ce a fost organizată în patru game: vitamine şi minerale, antioxidanţi, acizi graşi esenţiali Omega 3, dar şi suplimente alimentare din plante.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.