Lola's Box

Fiecare sezon vine cu schimbările lui care ne bulversează ritmul de viaţă, dar parcă nici unul nu o face precum toamna. Venim după vacanţa de vară, cu multe ore petrecute la mare şi la soare, reîncepe şi şcoala, apar şi schimbările meteo. Ce să mai, organismul nostru trece printr-o perioadă mai dificilă, aşa că are nevoie de un boost de energie. Şi pentru că mereu caut ce-i mai bun pentru #teAMHartung, sezonul acesta mizez pe ajutorul primit de la Doppelherz aktiv Calciu+Magneziu+D3.

Organismul fiecărui copil are cerinţele sale în ceea ce priveşte vitaminele şi minerale de care are nevoie. Fiind în perioadă de dezvoltare, unii au nevoie de anumite vitamine. Corpul altora cere mai multe minerale – sau anumite minerale -, lucru cu atât mai evident atunci când un copil practică o formă de activitate fizică. Şi pentru că cei mici au ritmuri de dezvoltare diferite, specialiştii Doppelherz au dezvoltat diferite formule de suplimente cu minerale şi vitamine, speciale pentru copii, care să contribuie la dezvoltarea armonioasă a puiului nostru.

Odată cu intrarea tot mai adânc în toamnă, expunerea noastră la soare scade simţitor, ceea ce afectează şi nivelul de Vitamina D3 pe care îl primeşte organismul nostru. Prin urmare, până primăvara viitoare am primit recomandare de la medicul de familie să urmăm o cură de D3. Aceasta vitamină este foarte importantă încă de la naştere pentru că lipsa ei poate duce la rahitism – ceea ce nu este de dorit nimănui.

Calciul este mineralul prezent în cea mai mare pondere în corpul uman – 99% din această cantitate este reprezentantă de sistemul osos şi de dantură. Contracţiile musculare, funcţionarea vaselor sangvine, secreţia hormonilor şi a enzimelor sau transmiterea semnalelor prin sistemul nervos sunt doar câteva din funcţiile influenţate de prezenţa calciului în organism. Prin urmare, acest mineral este important pentru copii şi adolescenţi în perioada de creştere, dar şi pentru adulţii care fac efort fizic sau sport de performanţă.

Doppelherz aktiv Calciu+Magneziu+D3 pentru copii aduce şi o doză importantă de Magneziu. Funcţionarea normală a sistemelor nervos şi muscular, menţinerea sănătăţii psihice, a oaselor şi a dinţilor sau reducerea oboselii şi a extenuării sunt doar câteva dintre beneficiile oferite de aportul de magneziu. De câte ori nu vi s-a întâmplat să vă confruntaţi cu crampe sau cârcei? Ei bine, să ştiţi că acest lucru este cauzat de o lipsă de magneziu în organism.

“M-am pregătit pentru sezonul rece! Voi?”

Nu de puţine ori v-am spus că este de preferat calitatea în detrimentul cantităţii. Şi la vitamine este la fel, iar Doppelherz aktiv Calciu+Magneziu+D3 este una dintre primele opţiuni la noi în familie – dacă nu cumva chiar prima – pentru că “made in Germany” şi datorită formulei sale lichide, uşor de administrat. 😉 Şi în cazul în care aveţi intoleranţă la lactoză sau la gluten, să ştiţi că puteţi folosi cu încredere acest produs pentru că nu conţine nici gluten, nici lactoză. În plus, pe lângă cele trei minerale/vitamine de bază, oferă şi doze importante de Zinc, Mangan sau Vitamina C.

Sub formă lichidă, Doppelherz aktiv Calciu+Magneziu+D3 se poate administra foarte uşor cu ajutorul capacului gradat. Doza uzuală este de 10 ml pentru copii (3-12 ani), respectiv de 20 ml pentru copii peste 12 ani. Din nou vă spun că cel mai bine este să vă consultaţi și cu medicul de familie înainte de administrarea acestui sirop – în funcţie de analize (trebuie făcute măcar o dată pe an) vă poate scădea sau creşte doza zilnică. În ceea ce îi priveşte pe cei mici, nu vă faceţi griji, căci vor adora gustul de portocale al produsului. Alex este încântat de Doppelherz.

Şi pentru că am reîmprospătat stocul de vitamine, am mai descoperit ceva interesant la Doppelherz, iar ambele produse sunt destinate copiilor: Doppelherz aktiv Omega-3 Family sirop şi Doppelherz aktiv Omega-3 + Vitaminele A, D, E, C – capsule masticabile. Siropul are conţinut ridicat de Omega-3, precum şi mai multe vitamine esenţiale pentru imunizarea organismului – va fi bine primit de cei mici datorită gustului de fructe. Capsulele masticabile conţin ulei de somon şi vitamine, pot fi administrate 1-2 pe zi şi au gust de lămâie.

Dacă aţi încercat deja vreunul din produsele Doppelherz, nu ezitaţi să-mi spuneţi cum v-aţi înţeles cu el. Noi suntem fani. 😉

 

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “Energie de toamnă pentru copii: vitaminele Doppelherz aktiv Calciu+Magneziu+D3

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.