Lola's Box

O nouă zi, un nou produs de care vă vorbesc la Elizabeth Arden Week. Pentru astăzi am ales să vă împărtăşesc opinia mea despre exfoliantul Ceramide Line. Aşadar, iată ce spun eu…

Din start vreau să vă spun că este remarcabil. Pentru că sunt posesoarea unui ten gras, am nevoie de un gomaj bun pentru piele, iar în Cermaide Line Smoothing Exfoliator am găsit perfecţiunea întruchipată. La fiecare două zile aplic o cantitate mică pe faţă şi pe gât, iar rezultatul este o piele curată şi fină, ca de catifea. Ştiţi senzaţia aceea ca şi cum ţi s-ar fi albit pielea? Ei bine, cam aşa este, de am fost întrebată dacă am un filtru de Instagram şi în viaţa de zi cu zi. 🙂

Elizabeth Arden Ceramide Line Smoothing Exfoliator

Ca textură, produsul nou intrat în gama Elizabeth Arden este foarte fin şi delicat, aşa că tenul nu va avea de suferit în urma utilizării. Recomandarea este ca exfoliantul să fie utilizat pe pielea umedă, nu mai des de 2-3 ori pe săptămână – practic, dacă îl foloseşti o dată la două zile, te încadrezi în indicaţiile brandului. Dar, ceea ce este mai important, calitatea tenului se va îmbunătăţi semnificativ de fiecare dată când Ceramide Line Smoothing Exfoliator intră în acţiune.

Unul din beneficiile majore pe care le oferă este la aplicarea unui fond de ten. Din cauza celulelor moarte ale pielii, există tendinţa ca pe piele să se formeze acele linii inestetice şi care necesită multă muncă pentru estomparea lor. Şi munceşti mult şi pierzi timp, care uneori poate fi extrem de preţios. Exfoliatorul Ceramide Line te scuteşti de orice griji şi emoţii. Şi te poţi bucura mult timp de el, fiind recipient de 100 ml, iar pentru o aplicare este suficientă o cantitate cât un bob de mazăre.

Elizabeth Arden Ceramide Line Smoothing Exfoliator

Dacă te confrunţi cu pori excesiv dilataţi, produsul de la Elizabeth Arden te ajută ca aceştia să pară mai mici. Acest lucru se datorează CPT (tehnologie de curăţare cu ceramide), precum şi vitaminelor şi ingredientelor vegetale. În compoziţia Ceramide Line Smoothing Exfoliator mai găsim snap-8 (o peptidă foarte puternică care contribuie la eliminarea liniilor superficiale şi a ridurilor), extract de seminţe de hibiscus (contribuie la menţinerea colagenului şi elastinei) şi un complex triplu de ceramide (consolidează bariera protectoare a pielii).

Concluzia este că, punând în balanţă investiţia şi beneficiile, ieşi în câştig. Dacă nu faci uz excesiv de exfoliant, un recipient îţi ajunge cam pentru cel puţin trei luni. Voi ce spuneţi, merită sau nu?

Elizabeth Arden Ceramide Line Smoothing Exfoliator

PS: Nu uitaţi de sesiunile gratuite de makeup, zilnic între orele 12.00 şi 20.00. Încep de astăzi, la Debenhams Bucureşti Mall.

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “Elizabeth Arden Week – Ceramide Line Smoothing Exfoliator

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.