Lola's Box

Pentru cea de-a cincea poveste din săptămâna Elizabeth Arden am ales un produs destinat îngrijirii zonei din jurul ochilor: Ceramide Lift and Firm.

Deseori, în zona din jurul ochilor mai apare câte un rid, cearcănele se accentuează, iar pielea îşi mai pierde din strălucire şi fermitate. Şi ,chiar dacă noi credem în minuni, acestea nu se petrec fără intervenţia noastră. Bine, avem nevoie şi de un mic ajutor. 🙂 Iar pentru aceasta, Elizabeth Arden ne propune crema pentru ochi Ceramide Lift and Firm.

Elizabeth Arden Ceramide Lift and Firm

Este un produs care a cucerit mai multe premii pentru calităţile sale. Se absoarbe rapid şi delicat în piele, astfel că, prin ceramidele din compoziţie, oferă un boost zonei delicate a ochilor. În plus, tenul se bucură de un uşor efect de lifting şi fermitate, ceea ce face ca pielea să fie mai luminoasă, mai tânără şi mai odihnită.

Ceramide Lift and Firm Eye Cream combate apariţia ridurilor, a liniilor fine şi a acelui efect de “labă de gâscă”. Pentru toate aceste minuni, meritul revine tehnologiei cu triplu complex de ceramide (1, 3 şi 6). Aceasta este combinaţia de lipide de restaurare proprie pielii, care contribuie la refacerea texturii, la fortificare şi oferă hidratare zonei ochilor. Complexul înlocuieşte ceea ce pielea a pierdut în timp, astfel că tenul este moale, fin şi întinerit.

Elizabeth Arden Ceramide Lift and Firm

Din fericire, după aplicare, crema pentru ochi Ceramide Lift and Firm nu îngreunează tenul şi nici nu lasă acea peliculă grasă. În plus, machiajul se aplică fără nici o dificultate, iar faptul că are şi FPS 15 ne protejează de razele UV atât de nocive pielii. Cu rezultate şi teste clinice foarte bune, crema este demnă de luat în seamă pentru îngrijirea tenului din jurul ochilor.

PS: Astăzi este ultima zi în care puteţi să testaţi aptitudinile magice ale lui Yves Kajjar (Elizabeth Arden International Make-up Artist), care vizitează România. Pentru ultima zi îl găsiţi la magazinul Sephora din Mega Mall, doar că programul se încheie la ora 18.00. Aşa că profitaţi cât mai puteţi!

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.