Lola's Box

Viața studiată așa cum trebuie poate oferi beneficii nebănuite pentru noi. De 25 de ani, Yves Rocher se implică în activitatea de cercetare a științei plantelor și a biotehnologiei marine. Rezultatul acestei munci de cercetare este Elixir Botanique, o gamă a cărei misiune este îngrijirea tenului nostru.

Pe pământ sau în oceane, plantele acționează ca niște plămâni pentru planetă prin producerea oxigenului. Descoperirile științifice recente au demonstrat beneficiile deosebite de oxigenare ale teritoriilor unde pământul și marea se întâlnesc. Această descoperire stă la baza noului ser fortifiant antipoluare Elixir Botanique.

Această inovație 100% vegetală a luat naștere în Bretania din asocierea a două ingrediente active naturale puternice:

  • călțunașul stimulează oxigenarea celulelor pielii pentru a le dinamiza;
  • microalgele Tetraselmis stimulează apărarea antioxidantă a tenului și îl ajută să lupte împotriva efectelor nocive.

Serul anti-age antioxidant Elixir Botanique (50 ml, 149 lei) are textură fluidă, cu micropicături de ulei, potrivită atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Imediat oxigenat, tenul este detoxifiat și protejat împotriva efectelor nocive ale poluării – acestea sunt responsabile pentru îmbătrânirea prematură a pielii.

După prima lună, liniile fine și ridurile sunt reduse. Tenul este fortificat și pare că strălucește de sănătate. Pe baza unui studiu realizat timp de 28 de zile, pe 70 de femei și 35 de bărbați, cu aplicare de două ori pe zi, rezultatele au fost:

  • Hidratare 87%;
  • Fortifiere 77%;
  • Luminozitate 79%.

Alături de serul anti-age antioxidant, gama Elixir Botanique mai include alte patru produse ce ne pot ajuta în ritualul nostru de îngrijire a tenului:

  • Crema reparatoare de zi (50 ml, 149 lei);
  • Crema reparatoare de noapte (50 ml, 149 lei);
  • Crema antirid cu efect detoxifiant FPS 50+ (30 ml, 119 lei);
  • Roll-on iluminator antioboseală pentru zona ochilor (14 ml, 129 lei).

Elixir Botanique se remarcă și prin ambalajul cu doar două laturi, care astfel conține cu 41% mai puțin carton. În plus, fabricarea acestui tip de ambalaj nu conține folii de plastic, ceea ce duce la o economie anuală de 1,3 tone de plastic.

BONUS: În plus, în perioada 9 martie – 7 aprilie, achiziția unui produs pentru îngrijirea anti-age a tenului îți aduce gratuit crema pentru conturul ochilor. Oferta este disponibilă atât în magazinele fizice, cât și online. Buy it, test it, love it!

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “Tinerețe din natură: Yves Rocher Elixir Botanique

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.