Lola's Box

Târg Crăciun cu parfum de cadouriSărbătorile de Iarnă sunt din ce în ce mai aproape şi am intrat cu toţii în febra cadourilor. Facem planuri, căutăm soluţii, dar fiecare, în sinea lui, îşi doreşte să primească un cadou cât mai frumos. Aşa că, la ceas de seară, am pus la cale, împreună cu elful de la GiftExpert – nici nu vreţi să ştiţi cât are de lucru în perioada aceasta – un giveaway.

Dar, pentru că timpul trece repede şi acum ne trezim că bradul este împodobit, să nu mai lungim vorba şi să trecem la fapte concrete. Vom acorda un premiu mare şi alte zece premii de consolare. Premiul cel mare va consta dintr-un set Scottish Fine Soaps, în funcţie de preferinţa ta din următoarele cinci:

1. Boheme este o gamă de produse spa cu un parfum delicat, plin de feminitate şi strălucire, un amestec senzual de mosc şi ambră cu accente florale. Culoarea desemnată pentru această gamă este rozul diafan.
Set cadou Boheme
http://www.cadouripentruea.ro/cadou-boheme.html

Set cadou Boheme & set cadou Poetica2. Poetica. Cu un parfum bogat şi uşor picant cu note fructate şi florale (nota de vârf – portocală şi bergamotă; note de mijloc – trandafir şi pachouli; nota de bază – vanilie), produsele de îngrijire din gama Poetica sunt îmbogăţite cu unt de cacao, vitamina E şi ulei de migdale.
Set cadou Poetica
http://www.cadouripentruea.ro/cadou-poetica.html

3. Arboria. Această gamă este o colecţie de produse pentru îngrijirea corpului inspirată de flori delicate şi livezi înverzite, îmbogăţite cu ulei de migdale şi unt de cacao. Menţin şi sporesc frumuseţea naturala a pielii. Lasă pielea moale, curată şi seducător parfumată cu miros de bergamotă, piersică şi violete.
Set cadou Arboria
http://www.cadouripentruea.ro/cadou-arboria.html

Set cadou Arboria & set cadou Lavender&Lilac4. Lavender & Lilac este o colecţie de produse de îngrijire atent selecţionate, având un parfum discret, văratic, de lavandă şi liliac, cu note delicate de patchouli, muşeţel şi miere, într-o frumoasă cutie asortată.
Set cadou levănţică şi liliac
http://www.cadouripentruea.ro/cadou-levantica-si-liliac.html

5. Rose & Geranium este o minunată colecţie care are la bază parfum clasic al trandafirului îmbogăţit cu note de iasomie, muşcată şi ylang ylang, pentru un parfum plin de feminitate.
Set cadou trandafir şi muşcată
http://www.cadouripentruea.ro/cadou-trandafir-si-muscata.html

Set cadou Rose & Geranium

Cele 10 (ZECE) premii de consolare sunt tot atâtea vouchere prin care se obţine o reducere de 10% DOAR la produsele Scottish Fine Soap şi sunt valabile DOAR la târgul “Crăciun cu parfum de cadouri, care va avea loc în data de 15 decembrie (10.00-19.00), la AristoCats Bistro din Bucureşti. Reducerea se acordă din preţul valabil în ziua evenimentului, iar elful GiftExpert îl veţi recunoaşte foarte uşor: va purta un tricou pe care scrie “Santa’s Little Helper”.

Ce trebuie să faci pentru a putea câştiga unul din premii?

  • 1. LIKE la pagina GiftExpert.
  • 2. LIKE la pagina Lola’s Box.
  • 3. Lasă un comentariu cu linkul produsului pe care ţi-ai dori să-l câştigi.
  • 4. Share (public) cu această postare.

Concursul se va încheia joi, 12 decembrie, la ora 24.00.

Înscrierea la giveaway se face prin formularul de mai jos.

a Rafflecopter giveaway

Chiar dacă este vineri 13 avem o veste bună pentru voi. Concursul pe care l-am organizat împreună cu “elful” GiftExpert şi-a desemnat câştigătorii. Marele premiu merge la… Laura Hoitan, care primeşte setul cadou Scottish Fine Soap Boheme.

Cele zece vouchere au fost câştigate:
1. Irina Olteanu
2. Cristina Vee
3. Marie Jolie
4. Anu Ska
5. Alina Anghel
6. Ana-Maria Cuciug
7. Nicoleta Alexandra
8. Katyna Ctl
9. Mihaela-Ana Enuta
10. Janeta Janet
Voucherele sunt disponibile doar pentru produsele Scottish Fine Soaps şi doar pentru târgul “Crăciun cu parfum de cadouri”. Reducerea este de 10% şi se aplică la preţurile afişate la târg. Târgul are loc duminică, 15 decembrie (orele 10.00-19.00), la AristoCats Bistro, Str. Teodor Ștefănescu 1, 030591 Bucureşti.

Facebook Comments

Related Posts

25 thoughts on “Elful de la GiftExpert vine cu un giveaway/ÎNCHEIAT

  1. Am citit si recitit descrierea seturilor si am ajuns la o singura concluzie: setul Poetica si aromele lui mi se potrivesc cel mai mult. 😡
    Mi-ar placea sa ajunga mosul cu ele sub brad anul acesta. 😛

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.