Lola's Box

Schimbăm sezonul, aşa că vom schimba şi condiţiile meteorologice, motiv pentru care tenul nostru are nevoie de o îngrijire accentuată. Şi pentru că pielea noastră merită tot ce este mai bun, EISENBERG propune o formulă triomoleculară.

Ce înseamnă triomolecular? Pe scurt, trei molecule – enzime, citokine şi biostimuline – cooperează în sinergie pentru ca pielea să se regenereze, să se energizeze şi să se oxigeneze. Datorită acestor trei operaţiuni, pielea este mai curată, mai tânără, iar ridurile sunt estompate. Iar tehnologia a fost brevetată şi patentată de EISENBERG.

Pornind de la filosofia triomoleculară, EISENBERG a dezvoltat o întreagă gamă de îngrijire a tenului, astfel încât primele riduri să poată fi şterse cu uşurinţă. Iar primul pas în ritualul de îngrijire este crema anti-aging Premiere Rides. Cu o textură non-grasă, cremă hidratează şi regenerează pielea de la nivelul feţei, fiind potrivită pentru orice tip de piele.

Crema poate fi folosită fără probleme de orice femeie cu vârsta cuprinsă între 28 şi 40 de ani, reprezentând tratamentul esenţial zilnic pentru prevenirea ridurilor premature. Efectul antioxidant al emulsiei – datorat vitaminelor C şi E – este perfect pentru ca rezultatul să fie o piele fresh şi luminoasă. Reducerea ridurilor se datorează concentraţiei ridicate de acid hialuronic şi formulei triomoleculare, ceea ce face ca suprafaţa tenului să fie mai netedă, iar elasticitatea să fie vizibil îmbunătăţită.

Dacă preferi texturile lejere, atunci crema anti-aging EISENBERG este foarte potrivită pentru a fi folosită şi ziua, dar şi noaptea. Pur şi simplu, te vei îndrăgosti imediat de ea. Pentru mine, serul Elixir de Jeunesse devenise “The Holy Grail”, pentru că efectele benefice erau vizibile imediat. Iar acum folosesc zilnic crema antirid, devenind imediat una dintre preferatele mele.

Deodorantul EISENBERG J’OSE

Trăieşte cu îndrăzneală, îndrăzneşte cu senzualitate! Este dictonul după care te ghidezi atunci când pătrunzi în universul senzorial L’Art du Parfum de la EISENBERG. Şi, pe lângă parfumurile senzaţionale, exclusiv în parfumeriile Douglas găseşti şi deodorantul J’OSE. Cu fiecare utilizare, pielea rămâne fină şi catifelată, iar parfumul purtat este delicat şi foarte fresh. Şi dacă îţi faci probleme, deodorantul poate fi folosit şi după epilare – nu trebuie să-ţi faci griji nici în privinţa posibilelor urme ce ar putea rămâne pe haine.

Eşarfa de mătase Love Affair

Pentru că începe primăvara, iar natura ne oferă un tonus mult mai optimist, trebuie să te laşi purtată în universul poetic şi senzorial L’Art du Parfum. Fiecărui parfum al colecţiei EISENBERG i se potriveşte o eşarfă, care reproduce cu fidelitate pictura originală a lui Juarez Machado. Un asemenea accesoriu, realizat din cea mai uşoară şi sofisticată mătase, poate fi completarea răsfăţului de la început de martie. Şi pentru că tot suntem în luna iubirii – începută la Valentine’s Day şi continuată de Dragobete -, cred că cea mai potrivită alegere ar fi eşarfa Love Affair – nu ar fi decât o odă adusă rafinamentului şi atmosferei glamour de la Paris.

Adio, iarnă! Bun venit, primăvară! Răsfaţă-ne cu soare şi daruri elegante.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.