Lola's Box

Este toamnă, este octombrie, deci este perioada în care dovlecii sunt omniprezenţi în decor. Şi pentru că se apropie Halloween, The Body Shop a lansat provocarea Trick or Treat pentru pielea noastră: ediţia specială Vanilla Pumpkin.

Atunci când pielea are de suferit, nici noi nu se simţim bine, resimţim un disconfort. Iar acum, la ceas de toamnă, schimbările de vreme îşi lasă amprenta asupra pielii. Şi parcă nu am vrea ca cineva să se sperie de noi. Sunt suficiente costumaţiile şi decorurile pregătite pentru Halloween, cu dovleci, bomboane şi dovleci.

Pe lângă bomboane, cei mici – şi nu numai – pot fi trataţi şi cu o delicioasă plăcintă cu dovleac. Parfumul său poate fi amplificat de aroma vaniliei – şi tocmai acest mix de arome de toamnă a reprezentat sursa de inspiraţie pentru The Body Shop în lansarea ediţiei speciale Vanilla Pumpkin. Combinaţia de dovleac şi vanilie de Madagascar a fost asezonată cu note de boabe de tonka, alună şi sirop de arţar. Sună cam… delicios, nu? 😊

Dar gata cu ascuţirea simţurilor şi să vedem ce găsim în ediţia specială Vanilla Pumpkin, una 100% vegetariană – mai mult, două dintre produse sunt 100% vegane.

  • Gel de duş Vanilla Pumpkin – ideal pentru intrarea în spiritul “trick or treat” de Halloween. Nu conţine agenţi chimici, oferă o spumă bogată, iar pielea se va simţi regina momentului graţie îngrijii oferită de mierea de albine din Etiopia. Preţ: 35 lei (200 ml).

  • Unt de corp Vanilla Pumpkin – un răsfăţ de sezon, care lasă piele mai fină, mai hrănită, mai parfumată. După ritualul de baie, poţi să-l aplici pe întregul corp şi acesta îţi va fi recunoscător pentru tratamentul oferit. Se absoarbe uşor şi oferă beneficii pielii prin ceara de albine, uleiurile de soia, babassu, cacao şi shea, dar şi cel din seminţe de susan. Preţ: 63 lei (200 ml).
  • Cremă de mâini Vanilla Pumpkin – cu textură uşoară şi parfum delicios, este exact produsul de care au nevoie mâinile noastre în vreme de toamnă – şi iarna care va veni. Nu vă lăsaţi înşelate, zilele frumoase de acum nu vor ţine o veşnicie. Datorită dimensiunilor compacte şi gramajului potrivit, este adecvată şi pentru bagajul de mână în călătoriile cu avionul. Preţ: 25 lei (30 ml).

  • Spray pentru corp Vanilla Pumpkin – cu particule sidefate, infuzat cu arome de toamnă, te va face irezistibilă. Îl poţi folosi ca notă finală după hidratare, lăsând pielea strălucitoare şi parfumată. Alcoolul din compoziţie este de natură organică, provenind din Brazilia. Preţ: 105 lei (100 ml).

Fond de ten mat cu argilă şi ulei de arbore de ceai

Fără îndoială, relaţia cu fondul de ten trebuie să fie una confortabilă, să ne simţim bine în pielea noastră. 😊 Tendinţele “no makeup” impun utilizarea unui fond de ten mat, motiv pentru care The Body Shop a creat un produs special care curăţa tenul în timp ce îl camuflează. Matte Clay Foundation oferă 24 de ore de acoperire şi, pe de altă parte, purifică tenul, combate luciul şi permite pielii să respire. Dacă ştii că ai tenul gras, atunci acest fond de ten este must-have. Este infuzat cu ulei de arbore de ceai şi îmbogăţit cu pudră de argilă matifiantă, fiind disponibil în şase nuanţe: Railey Beach (014), Havana Sand (021), Sagano Bamboo (023), Tamerza Dune (026), Japanese Maple (034), Savannah Pecan (042). Preţ: 63 lei (30 ml).

«Extensii» de gene cu mascara Lash Hero Fibre Extension

Dacă îţi doreşti “extensii” gene pe care să le realizezi singură, trebuie să încerci această mascara. Unul din capete oferă mascara cu formulă lichidă, îmbogăţită cu ceară de carnauba, în timp ce la celălalt se găsesc fibre. Aplicarea acestora peste stratul de mascara oferă alungire şi volum fiecărei gene – mulţi vor crede că porţi gene false, dar sunt cât se poate de reale. Lash Hero Fibre Extension este disponibilă în trei culori: London Jet (01), Texas Topaz (04) şi Barbosa Emerald (05).
#howto… Pentru a obţine efect de volum maxim, aplică un prim strat de mascara pe gene, după care un strat de fibre, iar la final sigilează cu un al doilea strat de mascara.

Aşadar, pentru că vine Halloween… Trick or treat?

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.