Lola's Box

Pentru că sezonul rece pare să-şi fi intrat în drepturi – dacă nu, o va face curând, fiţi convinse -, ECCO a pregătit colecţia toamnă-iarnă 2015/2016. Dacă ar trebui caracterizată în doar două cuvinte, mesajul ar fi chic & estetică.

Cele mai noi tendinţe ECCO în materie de încălţăminte şi genţi sunt ilustrate de colecţia “C’est très CHIC, C’est AESTHETICS”. Pentru această stagiune toamnă-iarnă, designerii ECCO propun o alianţă care pe de-o parte presupune ţinute confortabile şi elegante, iar de cealaltă parte încălţăminte minimalistă, modernă şi durabilă, dar şi genţi feminine, cu tăieturi curate şi elegante.

Chic Aesthetics înseamnă stil feminin inspirat din moda masculină. Născut pe străzile Parisului şi stilizat cu idei inspirate din designul minimalist scandinav, acest stil urban-chic a devenit preferatul fashion iconurilor şi al tinerilor intelectuali interesaţi de modă şi stil. În orice bistro cochet sau muzeu din “Oraşul Luminilor”, stilul Chic Aesthetics este omniprezent.

Pentru prezentarea colecţiei ECCO, ţinutele casual şi formale ale manechinelor au purtat semnătura Eva’s Lab by Ana Munteanu, Strike A Pose by Ailin Ibraim & Mădălina Dragoi şi Noon Atelier by Alma Bravescu – pentru femei – şi Holy Fashion pentru bărbaţi. Stylingul defilării a fost asigurat de Ailin Ibraim (Strike A Pose), în timp ce de make-up şi hairstyle s-a ocupat Tania Creciun.

Pentru această toamnă, ECCO ne recomandă pantofi confortabili, cu talpă joasă sau cu toc mediu:

ECCO AcariECCO Acari – balerinii cu un look aparte graţie aspectului de piele de şarpe;

ECCO AucklandECCO Auckland – pantofi în stil loafers, cu platformă elegantă de 10 mm, extrem de uşori şi de comozi;

ECCO Touch 15 BECCO Touch 15 B – pantofi confecţionaţi din piele naturală lăcuită, perfecţi pentru un look androgin ancorat în tendinţele momentului.

Pentru zilele friguroase de toamnă, avem nevoie de încălţăminte care, pe lângă confort şi suport optim, să ne menţină picioarele la adăpost de frig, umezeală şi ploaie:

ECCO Tari 20ECCO Tari 20 – ghetele cu şiret, cu aspect de piele de şarpe, pentru un look feminin discret;

ECCO Touch 35ECCO Touch 35 – botine pentru un look elegant de zi;

ECCO Touch 25 BECCO Touch 25 B – ghete pentru ţinute moderne, de inspiraţie militară, în culori pământii de toamnă.

Dacă este să vorbim de genţi, parcă nici una nu este atât de spectaculoasă precum ECCO Sculptured Satchel. Disponibilă pe negru sau gri deschis, geanta elegantă are un design modern, cu inserţii metalice discrete – indiferent de oră din zi şi din noapte, cea care o va purta va putea adopta un stil casual-chic. Este potrivită pentru ieşirile în oraş cu prietenii, dar şi pentru birou, fiind încăpătoare şi eficient compartimentata (buzunar dorsal, buzunar interior cu fermoar pentru telefonul mobil şi breloc pentru chei). Este genul de geantă ultrarezistentă pentru sezonul rece, fiind confecţionată din piele naturală moale şi având o căptuşeală impermeabilă.

ECCO Sculptured SatchelNoua colecţie de încălţăminte şi genţi ECCO toamnă-iarnă 2015/16 este disponibilă în magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanta, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Sibiu, precum şi în magazinul online.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.