Lola's Box

Una din patru femei este afectată de mătreaţă, iar lucrurile nu stau mai bine nici în rândul bărbaţilor, motiv pentru care Syoss lansează o gamă profesională ce este dedicată celei mai frecvente probleme a scalpului.

Conform studiilor de specialitate, aproape jumătate dintre femei au declarat că se confruntă cu probleme ale scalpului, indiferent că este vorba de iritaţii, eczeme sau mătreaţă. Aceasta din urmă este o chestiune extrem de serioasă, pentru că deseori recidivează şi nimic nu poate fi mai plăcut decât să constaţi că ai hainele “ninse”. Cele mai multe produse de îngrijire a părului au darul de a combate efectul, dar nu tratează cauza apariţiei mătreţii, acesta fiind motivul pentru care problema recidivează.

Syoss Anti Dandruff Platin Control 100Şi pentru că adoră provocările, specialiştii Syoss au dezvoltat o soluţie profesională de îngrijire a părului, în care au folosit un compus inovator – platinum-standard Zinc pyrithione – ce are darul de a lupta împotriva cauzelor care duc la formarea mătreţii. Astfel, din laboratoarele Syoss a apărut Anti-Dandruff Platin Control 100, un şampon antimătreaţă cu protecție antirecidivă timp de opt săptămâni (garantată pentru utilizarea produsului pe o perioadă de şase săptămâni). Sună bine, nu?

Încă de la prima spălare, noua gamă Syoss înlătură aproape complet scuamele, calmează şi restabileşte echilibrul de hidratare al scalpului şi îi redă aspectul sănătos. În acelaşi timp, şamponul Anti-Dandruff Platin Control 100 conferă o senzaţie de prospeţime şi revigorare datorită parfumului de grapefruit şi măr verde.

Syoss Anti Dandruff Platin Control 100Absolut firesc, vă veţi întreba cărui fapt se datorează aceste beneficii. Complexul pe bază de platinum-standard Zinc pyrithione are proprietăţi antifungice şi bacteriostatice şi a fost creat special pentru a acţiona pe termen lung împotriva cauzelor mătreţii: uscăciunea pielii, problemele fungice de la nivelul scalpului etc.
PS: Efectul bacteriostatic constă în împiedicarea înmulţirii şi în scăderea vitalităţii microorganismelor, fără a le ucide. Acțiunea bacteriostatică poate fi datorată, între altele, inhibării sintezei acidului paraaminobenzoic şi a acidului folic, factori indispensabili pentru creşterea bacteriilor.

Noul şampon profesional Syoss Anti-Dandruff Platin Control 100 îl veţi găsi în magazine în două variante:

  • şampon Syoss Anti-Dandruff Platin Control 100 Extrem împotriva mătreţii uscate (500 ml / 17,49 lei);
  • şampon Syoss Anti-Dandruff Platin Control 100 Anti-grease împotriva mătreţii grasă/severă (500 ml / 17,49 lei).

Cum vi se pare noul Syoss? Dacă îl folosiţi, chiar aş fi curioasă să aflu şi părerea voastră.

Facebook Comments

Related Posts

3 thoughts on “Duşmanul mătreţii: Syoss Anti-Dandruff Platin Control 100

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.