Lola's Box

Dacă vreţi să vă bucuraţi de o ieşire în doi – sau alături de alte cupluri -, am testat recent un loc care nouă ne-a plăcut mult şi pe care vi-l recomandăm cu maximă încredere: E3 by Entourage.

Deseori, când simţim că bateriile încep să intre în zona de avarie, planificăm o ieşire numai noi doi. Fie şi numai pentru o oră, departe de griji, de probleme, în care să ne bucurăm unul de compania celuilalt. Este drept că avem şi un susţinător puternic în băiatul nostru cel mare, care deseori ne spune: “Dar nu mai ieşiţi şi voi la o întâlnire în doi?”. 🙂 E bine aşa, nu?

La una dintre ultimele escapade, am ales să mergem la E3 by Entourage. Este locaţia din Floreasca, iar alegerea a fost dictată şi de faptul că nu mai fusesem vreodată acolo, dar şi pentru că este foarte aproape de noi. Şi pentru că suntem două caractere antagoniste – dar extreme care se atrag -, şi cina noastră a fost un duel culinar.

Aşa cum o ştiţi, că doar o citiţi zi de zi, doamna Hartung este o persoană delicată, cu ceva exotic în ea. Racul din ea este atras iremediabil de zona marină, aşa că nu trebuie să vă mire alegerea ei din meniul E3 by Entourage. Ce poate fi mai soft, mai delicat şi exotic decât un preparat bazat pe fructe de mare? E3 Fritto Misto a fost mesajul transmis de chelner către bucătărie, iar platoul venit arăta de-a dreptul… delicios. Până şi mie îmi făceau cu ochiul creveţii, midiile, tentaculele de caracatiţă, inelele de calamar sau hamsiile.

Ce ne-a plăcut la E3 by Entourage a fost şi ambianţa localului. Muzica în surdină te făcea să te simţi cozy, să nu te mai dai dus de acolo, chiar dacă, într-o parte sălii, era o reuniune a microbiştilor care urmăreau un meci din fotbalul nostru cel “spectaculos”. Dar aproape că nu conta ce se întâmpla în jurul nostru: eram unul în compania celuilalt, ne priveam şi discutam ca acum mai bine de 10 ani când ne-am cunoscut într-o zi ploioasă de august.

Pentru unul care nu se atingea de fructe de mare până să-şi întâlnească viitoarea soţie, nu sunt nici astăzi un mare fan al acestor preparate. Mai degrabă sunt genul clasic, care apreciază oricând un burger bine făcut, după reţeta clasică. Aşa că, pentru cine mă cunoaşte, nu a fost nici o surpriză că am comandat E3 Cheeseburger. Este genul de preparat culinar care demonstrează că reflexul Pavlov ne caracterizează şi pe noi, oamenii, iar pentru aceasta trebuie să-i transmit încă o dată complimente chef-ului. Iar dacă nu mă credeţi pe cuvânt, vă las o fotografie drept dovadă.

Şi ce duel ar fi fost între noi, dacă nu încrucişam linguriţele şi la desert. 🙂 Stilul fresh al lui Anne s-a regăsit cum nu se poate mai bine în acea spectaculoasă Panna Cotta cu cireşe. În schimb eu, mai scorţos din fire, am contracarat – din nou cu un ajutor preţios din partea chef-ului – cu cheesecake cu portocale. A fost atât de bun şi delicios, încât a reuşit să mă facă să nu mai fiu o… acritură. Dacă nu vă plac deserturile foarte dulci, E3 by Entourage este locul unde vă veţi simţi ca acasă şi veţi mai dori o porţie de desert.

Aproape că nici nu ne-am dat seama când au trecut două ore în care am fost numai noi doi şi gândurile noastre. Ne-am îndreptat paşii către casă, acolo unde ne aşteptau juniorii, dar ne-am promis că vom mai reveni la E3 by Entourage. Pentru că este genul de loc în care te simţi binevenit şi aproape că nu-ţi mai vine să pleci. Dacă îl încercaţi – sau l-aţi încercat -, aştept impresiile voastre.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.