Lola's Box

Dacă aveţi de mers la un eveniment care impune rochie de seară ca dresscode, atunci paşii trebuie să vă călăuzească spre DRESSBOX. Pentru prima dată în România, femeile pot închiria, la preţuri accesibile, rochii care poartă semnătura unor mari designeri internaţionali.

Dressbox, rochiiÎn showroomul DRESSBOX am putut admira rochii absolut superbe, de-o eleganţă demnă de marile evenimente de la Hollywood. Indiferent că sunt de cocktail sau red carpet, ţinutele au atras sute de priviri, fiecare dintre cele prezente imaginându-şi cum ar arăta într-o creaţie semnată de Valentino, Hervé Leger, Fendi, Balenciaga, Balmain, Dior, Gucci sau Marchesa.

DRESSBOX reprezintă un serviciu de închiriere a rochiilor de designer foarte popular peste hotare. Este destinat femeilor care îşi doresc să arate fabulos şi diferit la fiecare eveniment special din viaţa lor – o gală fastuoasă, o aniversare sau un cocktail party. Create de designeri de renume mondial, rochiile pot fi închiriate la un preţ pe care oricine şi-l poate permite. Colecţia DRESSBOX cuprinde peste 700 de rochii, cu un preţ de catalog ce poate ajunge până la 6.000 de euro, iar costul de închiriere variază între 150 şi 995 lei.

Dressbox, Daniel Penciuc & Dana RogozÎn premieră pentru România, am lansat un concept foarte popular în ţările vestice. Astfel, am adus femeile din România mai aproape de creaţiile marilor case de modă. Rochii pe care înainte le admirau pe covorul roşu sau în revistele de modă pot fi acum închiriate cu până la 95% mai puţin faţă de preţul din magazine.
Daniel Penciuc, manager DRESSBOX

Conceptul este foarte simplu: clientul comandă online – www.dressbox.ro – rochia potrivită, o primeşte direct acasă, o poartă la eveniment şi apoi o returnează prin curier. Perioada de închiriere este de patru zile. Dacă vor să probeze mai multe rochii înainte de a închiria una, clientele o pot face în showroomul din Bucureşti, situat în Bd. Dacia 78. Aici vor avea la dispoziţie un stilist personal, care le va ajuta să găsească cele mai inspirate ţinute.

This slideshow requires JavaScript.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.