Lola's Box

Oricât de bine realizat ar fi un machiaj, capodopera ar fi incompletă dacă nu ne-am îngriji şi de sprâncene. În cazul în care lungimea şi grosimea sprâncenelor nu vă mulţumesc, vă dau un pont: Dr. Eyebrow by Elis Teodorescu.

Dr. Eyebrow by Elis Teodorescu
Dr. Eyebrow by Elis Teodorescu

Pentru a avea sprâncene frumoase, fiecare dintre noi apelăm la pensat – fie că o facem acasă, fie că mergem la un salon de cosmetică. Deşi nu ne place, acest procedeu are şi efecte secundare: unii foliculi se pierd, alţii se strangulează. Şi atunci ce putem face?

Anne & Elis Teodorescu & Paul Bălăneanu
Anne & Elis Teodorescu & Paul Bălăneanu

Cea mai nouă soluţie a fost lansată în week-end de Elis Teodorescu, unul din numele de referinţă în pensarea şi stilizarea sprâncenelor. Dr. Eyebrow a fost realizat în urma unei colaborări îndelungate cu New York Presbyterian Hospital, dar şi în parteneriat cu departamentul de dermatologie de la Universitatea Columbia.

Probabil vă întrebaţi care sunt efectele pe care le oferă Dr. Eyebrow? Ei bine, reface foliculul pilos deja existent, îngroaşă firul subţiat şi duce conturul sprâncenelor spre maximumul genetic posibil. Tratamentul se aplică seara, înainte de culcare, la rădăcina sprâncenelor, pe toată lungimea lor şi depăşind conturul de jur-împrejur. Elis Teodorescu ne-a recomandat ca tratamentul să dureze două luni, iar primele rezultate se văd după două-trei săptămâni. “Nu cantitatea este cea care dă rezultate, ci aplicarea corectă. Dacă veţi aplica mai mult produs, sprâncenele nu se vor regenera mai repede”, ne-a spus Elis.

Paul Bălăneanu / hairstylist & Iuliana Călinescu / managing director Salon Elis
Paul Bălăneanu / hairstylist & Iuliana Călinescu / managing director Salon Elis

Pentru cele care sunteţi deja interesate, Dr. Eyebrow costă 145 lei şi poate fi comandat de la Salon Elis, dar în curând îl veţi găsi şi în alte saloane de cosmetică sau în farmacii.

O altă temă a întâlnirii cu Elis Teodorescu a fost pigmentarea sprâncenelor. Pe lângă faptul că Elis ne-a răspuns întrebărilor – şi au fost o sumedenie de curiozităţi -, am putut vedea şi un caz practic, cu Ana-Maria (Ana’s Beauty Blog) care a avut şansa de a experimenta acest procedeu. Fie că vă interesează Dr. Eyebrow sau nu, eu vă invit să-i faceţi o vizită lui Elis pentru o sesiune de pensat şi vă veţi schimba radical viziunea – în bine – asupra acestei tehnici.

Alături de eveniment au fost partenerii Grand Cinema Băneasa, Eye Bar, Farmaciile Catena, CityDent, Lush România, Beautik Parfumerie, Bălăneanu Family Studio, Florăriile Magnolia, cărora vreau să le mulţumesc pentru surprizele din goodie bag.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.