Lola's Box

Ca în fiecare an, finalul lui noiembrie înseamnă pentru Douglas România mai mult decât Black Friday. Ultima vineri a lunii este momentul de start al campaniei Beauty Made to Give, în care se strâng fonduri pentru susţinerea unei cauze foarte sensibile. Iar în acest an, partenerul este HOSPICE Casa Speranţei.

Vedeta campaniei şi cea care va genera fondurile caritabile este paleta Douglas Rising Star. Că va fi vândut în parfumeriile Douglas sau în magazinul online, fiecare produs va genera o donaţie de 10 lei în favoarea Fundaţiei HOSPICE Casa Speranţei pentru tratamentul copiilor şi adulţilor cu boli incurabile. La finalul campaniei – se încheie în Ajunul Crăciunului, 24 decembrie – se aşteaptă ca suma totală ce va fi donată fundaţiei să fie de 40.000 de lei.

“Beauty Made to Give este o campanie de suflet, pe care o lansăm anual cu prilejul sărbătorilor de iarna pentru a susţine cauzele care sprijină copiii cu boli oncologice. Anul acesta am ales să direcţionăm fondurile către Fundaţia HOSPICE Casa Speranţei şi o cauză extrem de sensibilă: îngrijirea paliativă a pacienţilor copii şi adulţi cu boli incurabile”, a declarat Lavinia Ivaş, country manager Douglas România.

Cele cinci aripi inferioare ale paletei Rising Star conţin câte cinci armonii diferite de farduri de pleoape pentru obţinerea unor lookuri diferite, de la nude la smoky intens. Pe aripile superioare ale paletei se regăsesc celelalte produse necesare completării lookului. Pentru faţă sunt patru nuanţe de corector, trei bronzere, patru farduri de obraz şi un luminator, iar pentru buze există o multitudine de nuanţe de ruj. Nu au fost uitate nici sprâncenele, fiind disponibile trei culori pentru sculptarea şi conturarea acestora.

La final, Rising Star Palette ascunde un truc magic: prin rotirea părţii superioare sunt dezvăluite alte şase nuanţe de ruj, trei accesorii de machiaj, o mascara şi un creion dermatograf. Iar dacă vă întrebaţi care ar fi investiţia pe care trebuie să o faceţi pentru această minunăţie, aflaţi că preţul este 125 lei. Dar faceţi o faptă bună şi cineva, cândva, va ţine cont de acest lucru. 😊

HOSPICE Casa Speranţei

Îngrijirea paliativă are ca scop îmbunătăţirea calităţii vieţii pacienţilor cu boli incurabile şi familiilor acestora, prin îngrijire medicală pentru pacient, sprijin social şi consiliere psihoemoţională şi spirituală pentru pacient şi aparţinători. Pacienţii HOSPICE sunt persoane cu boli incurabile: adulţi cu diagnostice oncologice şi copii cu prognostic limitat de viaţă (indiferent că vorbim de boli limitatoare sau ameninţătoare de viaţă), iar fundaţia îşi desfăşoară activitatea în unităţile medicale din Braşov, Bucureşti, Zărneşti şi Făgăraş. În prezent construieşte un nou centru sociomedical la Adunaţii-Copăceni, lângă Bucureşti, destinat exclusiv copiilor afectaţi de boli limitatoare de viaţă şi familiilor lor.

În cei 25 de ani de existenţă, aniversaţi în acest an, centrul a oferit ajutor unui număr de peste 22.000 de pacienţi. Acestora li se adaugă mii de cadre medicale şi asistente instruite de către HOSPICE pentru a fi calificate în oferirea îngrijirii paliative, specialişti din România şi 17 ţări din regiune. Toate acestea au dus la primirea statutului de Centru de Excelenţă Regional în educaţia pentru dezvoltarea îngrijirilor paliative.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.