Lola's Box

Grecia Antică era renumită pentru tenacitatea războinicilor săi, pentru înţelepciunea filosofilor din vechea Elada, dar şi pentru frumuseţea femeilor. Pentru că ne vrea frumoase, Douglas a lansat o gamă de make-up intitulată sugestiv Greek Princess.

Atunci când vorbim de un machiaj inspirat de Grecia antică, nu putem să ne gândim la altceva decât la ceva extrem de strălucitor, plin de glamour, cu numeroase nuanţe aurii. Ai impresia că tot soarele s-a reflectat de pe Acropole în ideile de make-up ale prinţeselor Eladei. Pe de altă parte, acest lucru este de înţeles pentru că sursa lor de inspiraţie era nimeni alta decât Afrodita, zeiţa frumuseţii.

Douglas Make-up, Greek Princess, eyeliner alb & auriuGreek Princess, una din gamele Douglas Make-up, pune accentul pe aceleaşi culori aurii, pe multă strălucire şi pe un ten bronzat. Pentru conturarea ochilor poţi folosi unul dintre cele două eyeliner (preţ 39 lei) – cel de culoare albă se aplică pe “apa” ochiului pentru ca acesta să pară mai odihnit, iar cel auriu îl poţi aplica la baza genelor pe ambele pleoape. Poţi fi o prinţesă discretă, caz în care linia aplicată trebuie să fie una subţire, sau poţi da dovadă de multă cutezanţă şi atunci poţi trasa o linie mai puternică.

Douglas Make-up, Greek Princess, pudră Golden BronzingPentru mine, care nu pot sta prea mult la soare – caz în care bronzul este aproape inexistent -, pudra Golden Bronzing (65 lei) din colecţia Greek Princess este alegerea potrivită dacă vreau să am un ten mai închis la culoare. Însă trebuie să ştiţi că această pudră bronzantă vă oferă un bronz discret – potrivit pentru un look special demn de o divă a Hollywoodului.

Douglas Make-up, Greek Princess, base top coat & lac de unghii auriuCa orice Greek Princess, şi noi trebuie să avem şi o manichiură în ton cu restul machiajului, motiv pentru care avem la dispoziţie o bază (29 lei), pe care, când o priveşti, ai impresia că te uiţi la un basorelief din Parthenon, şi un lac de unghii (29 lei) de un auriu precum soarele insulelor greceşti. Cu această combinaţie, unghiile tale vor fi strălucitoare cum erau cele ale femeilor din Sparta lui Leonidas.

Douglas Make-up, Greek Princess, pudră Golden SparklingIntenţionat am lăsat la sfârşit piesa de rezistenţă a colecţiei Greek Princess – pudra Golden Sparkling (55 lei). În primul rând, pudra impresionează prin recipientul vintage, cu pulverizator, aşa cum aveau parfumurile de odinioară. Mi se pare atât de elegantă, încât ar trebui să se afle pe noptiera fiecărei femei – fie şi o simplă privire pe care i-o arunci te va face să te simţi precum o prinţesă din Grecia. O poţi aplica pe gât, decolteu şi braţe, astfel încât lookul tău să fie unul uniform.

So, ladies… Cu aşa gamă, oricine s-ar simţi Greek Princess. Ce dacă vara este pe sfârşite? Puteţi folosi produsele şi pe timpul toamnei pentru a vă evidenţia bronzul.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.