La mijloc de toamnă, seria lansărilor la Douglas a adus un brand nou: Hey Honey. O întreagă gamă bazată pe produsele oferite de albine, din care astăzi vă prezint patru produse pe care le-am testat şi care mi se par foarte interesante.

Cine este şi ce face Hey Honey? Povestea brandului a plecat de la premisa că viaţa reală este complicată şi agitată, în timp ce ritualul de îngrijire a pielii nu ar trebui să fie. O idee simplă şi totuşi profundă. Mamă şi soţie, Katerina Yoffe-Larden are o carieră derulată în mare viteză în industria de advertising digital, ceea ce o împiedica să aibă un regim constant de îngrijire a pielii. Nu avea timp pentru produse complicate, care necesitau paşi mulţi şi o ordine strictă de aplicare. Aşa că s-a decis să creeze o linie skincare care să se potrivească stilului ei de viaţă, nu al celorlaţi. Şi a ştiut că Hey Honey va oferi mereu efecte de durată cu efort minim. Iar baza gamei de îngrijire a pielii o reprezintă două ingrediente puternice şi de încredere: mierea şi propolisul, cel mai puternic duet antiseptic şi antibacterian.

Acum, pentru că ştim cu cine avem de-a face 😉, vă spun că gama Hey Honey o găsiţi exclusiv în magazinele Douglas România şi pe site-ul douglas.ro. Iar din multitudinea de produse disponibile în această gamă skincare, patru dintre ele le-am testat şi vă spun de ce mi-au plăcut.

Ser pentru faţă Hey Honey Good Morning Honey Silk

Este un ser uşor destinat tenului tern şi obosit. Datorită ingredientelor din compoziţie este potrivit pentru toate tipurile de piele şi face ca tenul să arate revigorat dimineaţa, atunci când vrem să arătam cât mai bine. Glicerina, uleiul din seminţe de jojoba şi aminoacizi contribuie la umplerea liniilor fine. Extractul de miere face ca tenul să devină mai strălucitor, iar textura serului permite ca pielea să-l absoarbă imediat. În câteva clipe, pielea este pregătită pentru machiaj- în unele zile este atât de fresh şi îmbujorată încât vei putea renunţa la fondul de ten pentru că pielea devine catifelată, iar culoarea ei este uniformizată.

Anticearcăn Hey Honey Trick And Treat Active Propolis Cream

Dacă cearcănele, coşurile sau alte imperfecţiuni îţi dau bătăi de cap la machiaj, atunci anticearcănul de la Hey Honey te va ajuta să scapi de necazuri. Nu am ascuns niciodată că sunt “mândra” posesoare a unor cearcăne mult prea evidente, dar am găsit mereu ac de cojocul lor. Potrivit pentru o nuanţă deschisă spre medie a pielii, anticearcănul oferă acoperire bună, deşi textura sa este una lejeră. Se poate purta pe parcursul întregii zile şi nu necesită decât un strop de pudră pentru completarea machiajului.

Mască de frumuseţe Hey Honey Show Your Glow Colloidal Gold and Honey

Din ritualurile antiaging nu trebuie să lipsească o mască. Iar de-a lungul timpului trebuie să recunosc să am încercat şi am testat multe măşti. Unele au dat rezultate, altele mai puţin. Aşa cum îi spune şi numele, Show Your Glow te face să arăţi – şi să te simţi efectiv – ca şi cum ai fi făcut îmbunătăţiri la nivelul pielii. Secretul acestei măşti Hey Honey stă în puterea tămăduitoare a mierii, care umple, hidratează şi iluminează tenul.

Poate că preţul pare cam mare, dar beneficiile pe care le oferă merită să faceţi investiţia în această mască. Până la urmă, în compoziţie regăsim şi aur coloidal – fiecare femeie va fi Cleopatra. 😉 De altfel, când o aplici, tenul va fi auriu şi strălucitor. Te poţi considera o statuie vivantă. La final, după ce o laşi să lucreze 10-15 minute, vei vedea că pielea este mai fină, netedă şi hidratată. Ce o face să fie atât de eficientă? Totul se datorează combinaţiei de miere – bogată în vitamine, acţionează ca un antioxidant -şi propolis – echilibrează pielea cu probleme şi accelerează reînnoirea celulelor.

Cremă pentru picioare Hey Honey Walk the Walk Propolis

La fel cum acordăm atenţie îngrijirii pielii – indiferent că vorbim de ten, mâini sau corp -, la fel trebuie să facem şi cu picioarele. Mai ales acum, iarna, când încălţămintea acţionează şi ea la deteriorarea calităţii pielii. Crema de la Hey Honey înmoaie, protejează şi împrospătează picioarele, dar repară şi călcâiele uscate şi crăpate. Extractul de propolis purifică şi hrăneşte, iar uleiurile esenţiale de salvie şi busuioc au efect antibacterian. Datorită vitaminei E, pielea recapătă o textură suplă, în timp ce extractele de muşeţel şi aloe vera elimină inflamaţia şi disconfortul. Până la urmă, atunci când vrei un masaj la picioare, crema Walk the Walk este cea mai bună scuză.

Deci, cum vi se par? Dacă aţi descoperit deja gama Hey Honey, nu ezitaţi să-mi împărtăşiţi opiniile voastre.

Facebook Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.