Lola's Box

Vremea de afară nu este prea prietenoasă cu noi. La mine, cel puţin, s-a văzut efectul: buze crăpate şi porţiuni pe ten cu piele uscată. Este clar că am avut nevoie de hidratare intensă. Ca şi anul trecut, imediat ce au apărut primele semne de uscăciune am întins mâna după produsele Kiehl’s.

Kiehl’s Lip Balm cu aromă de mango

Ideal pentru protejarea buzelor de efectele vremii reci şi a vântului, cu o formulă emolientă care conţine lanolină şi vitaminele A şi E care lasă buzele catifelate şi hidratate. Este un produs eficient, care pe mine mă protejează la maximum. Nu mă declar un fan înrăit al balsamurilor de buze, dar, când încep să simt cum “mă strâng” buzele, întotdeauna întind mâna după Kiehl’s pentru că ştiu că până seara îmi dispare senzaţia.

Anul trecut am avut balsamul de buze fără aromă şi, sincer, nu m-a atras foarte tare pentru că nu avea un gust agreabil. Anul acesta îl am pe cel cu aromă de mango şi deja am consumat jumătate de tub. Pentru că… îl am în permanenţă la mine în geantă. Zilele acestea, când este foarte rece, îl aplic în strat subţire înainte de a mă da cu ruj şi mă protejează pe tot parcursul zilei.

Kiehl’s Ultra Facial Cream

O cremă care promite 24 de ore de hidratare – şi nu numai că promite, dar se şi ţine de cuvânt. O cremă cu o textură non-grasa şi fără parfum, ai spune că este ceva light şi că nu va face faţă pe vreme geroasă, dar hidratează pe tot parcursul zilei. Având o mare problemă cu cremele care îmi lasă “urme de grăsime” pe faţă, Kiehl’s Ultra a devenit preferata mea pentru că intră rapid în piele, nu lasă pelicula aceea de grăsime şi o pot folosi fără probleme şi ca bază de machiaj.

Secretul cremei constă în ingredientele pe care le conţine:

  • antarticina – o glicoproteină extrasă din microorganismele din gheţarii marini, care are capacitatea de a proteja pielea de frig;
  • Imperata Cylindrica, o plantă ce se găseşte în deşertul Australiei, recunoscută pentru capacitatea ei de a reţine apa în condiţii uscate.

Rezultatul? O crema care îţi poate proteja şi menţine hidratat tenul în aceste vremuri cu diverse coduri colorate. 🙂

Produsele Kiehl’s le găsiţi în magazinele din Bucureşti. Ce îmi place mie este că poţi beneficia de mostre înainte să cumperi produsul full-size. În plus, cei de la magazin te pot consilia în alegerea produselor potrivite. Şi chiar te consiliază, nu este doar o găselniţă de marketing ca în alte locuri.

Tot de la Kiehl’s am mai folosit Concentrat de Refacere Peste Noapte şi am fost foarte mulţumită. Voi aţi încercat ceva de la ei? Tu cum îţi protejezi pielea iarna aceasta?

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.