Lola's Box

Când au gândit noul lor produs, specialiştii în marketing de la NESCAFÉ cred că au luat cuplul Hartung ca exemplu. Pentru că 3in1 PICCOLINO este exact cum ne place nouă să bem cafeaua: scurtă, tare, aproape neîndulcită.

Suntem nişte cafegii prin definiţie. “Oricând, oriunde, oricâtă” este dictonul după care ne călăuzim atunci când este vorba de aromata doză de cafeină. De cele mai multe ori o preferăm la ibric sau preparată de “roboţel” din capsule. Dar ce te faci când vrei o cafea “on the spot”? Pentru aceasta există cafeaua instant. Iar cea mai nouă creaţie NESCAFÉ este nu doar un simplu 3in1, ci este unul scurt. Un produs cu adevărat PICCOLINO.

Cu noul 3in1 PICCOLINO ne-am întâlnit într-o zi de week-end, în timp ce eram la cumpărături. Două domnişoare simpatice ne-au invitat să-l testăm şi am rămas surprinşi plăcut de impact pe care l-a creat asupra papilelor noastre. Pentru că, fiind 3in1, ne aşteptam la un gust mult prea dulce pentru preferinţele noastre – v-am spus că bem cafeaua fără zahăr? Dar nu, nu este dulce decât cât trebuie pentru a nu simţi amarul cafelei.

Scurtă şi prea puţin dulce, NESCAFÉ 3in1 PICCOLINO poate să-ţi placă şi ţie, mai ales dacă ai eliminat zahărul din alimentaţie pe motiv de… siluetă. 🙂 Aroma este intensă, iar combinaţia include şi un strat fin de spumă. După un shot de doar 60 ml, boostul de energie va face alt om din tine. Acum, dacă muţi munţii, să nu dai vina pe mine sau pe NESCAFÉ…

PICCOLINO este o inovație, fiind prima cafea 3in1 scurtă, cu un concept dezvoltat integral în România. Prin aceasta se realizează o punte între cafeaua 3in1 şi cea espresso. Ştiţi vorba cu “esenţele tari se ţin în recipiente mici”? La fel este şi cu 3in1 PICCOLINO – un lucru mic, dar care poate face diferenţe mari pe piaţa de cafea din România.

De acum, pe biroul meu veţi găsi mereu ceşcuţa de 60 ml – ştiţi voi, aceea specifică pentru espresso. Un shot PICCOLINO şi pun la cale un nou proiect.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.