Lola's Box

Despre care Lola să îţi vorbesc? Despre Lola femeia? Despre Lola cea îndrăgostită de tot ce înseamnă viteză şi adrenalină? Despre Lola care iubeşte cuvintele? Sau Lola fashionista?

Lola femeia: Sunt mamă a doi băieţi excepţionali, lucrez ca freelancer în domeniul jurnalistic. Am absolvit liceul la secţia uman visând să ajung critic literar, dar viaţa mi-a băgat pe gât facultate economică, specializarea marketing.

Lola şi caii putere: Prima mea maşină a fost Porsche Carrera. Primul avion cu care am zburat a fost bătrânul MIG 21 Lancer. Dacă m-ar ţine puterile, aş fi în stare să merg pe jos până la Hungaroring.

Lola şi cuvintele: Cred cu tărie că scrisul te eliberează. Poţi trăi sentimente mult mai accentuate când citeşti un articol sau o carte decât atunci când te uiţi la un film. Cuvintele, compunând opere măreţe, aleargă precum degetele nevăzute pe claviatura unui pian divin.

Lola fashionista: De mică şterpeleam fardurile mamei şi pantofii cu toc. Când eram trimisă să cumpăr pâine, mă bucuram de orice rest rămas pe care imediat îl transformam, la tutungeria din colţul străzii, în strugurel sau şerveţele parfumate. Vizitele la o soră a mamei erau suprema bucurie pentru că mătuşa mea avea o oglindă imensă – aşa părea în viziunea mea de copil -, iar toaleta din dormitor îi era plină de farduri şi alte cosmetice. Nu ratam nici una dintre bijuteriile sau hainele mătuşii, mai ales că ea, fericită că are o nepoată atrasă de eleganţă, mă lăsa să dau frâu liber imaginaţiei. Nu m-am schimbat în timp, spre disperarea soţului – uneori. 🙂

Dacă ai idei sau sugestii pe care vrei să le împărtăşeşti cu mine, trimite-mi “epistolă” la lola@lolasbox.com.

Pentru companii:
Dacă sunteţi interesaţi de promovarea produselor, putem realiza un parteneriat care se poate materializa sub forma unui review şi/sau concurs sponsorizat pe blog. Toate recenziile sunt realizate în urma testării produselor pentru o perioadă de minimum 2 (două) săptămâni, interval pe care îl consider necesar pentru a vedea efecte clare.

În dorinţa de a acorda respectul cuvenit fiecărui produs şi fiecărei companii, nu voi testa în paralel două produse de îngrijire care au efecte diferite pentru a nu altera rezultatul. De asemenea, nu sunt adepta stilului “promovează orice, cu orice preţ”, motiv pentru care nu voi realiza review la produse care nu se potrivesc cu tenul meu  sau stilului meu.

Consider că o recenzie pertinentă trebuie să fie sinceră şi să conţină atât punctele forte, cât şi cele slabe ale unui produs.

Pentru companiile interesate, pot fi contactată la marketing@globalrecords.com

.

Facebook Comments

Related Posts

10 thoughts on “Despre Lola

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.