Lola's Box

Aţi auzit deseori sintagma “în spatele oricărui bărbat de succes se află o femeie puternică”. Uneori, poate părea desuet. Dar branduri mari şi de renume au beneficiat, la un moment dat, de susţinerea unor femei puternice. Indiferent că vorbim de BMW, de Cacharel sau de Tommy Hilfiger.

Îmi place să cred că fiecare femeie este puternică. Fiecare în felul ei. Unele au reuşit în viaţa personală, altele au succes în afaceri, fie că au avut funcţii de management sau au fost imaginea unei companii sau a unui brand. Iar o femeie puternică are alături şi parteneri puternici.

De câte ori nu aţi auzit expresia “Give a girl the right shoes, and she can conquer the world”? Şi de câte ori nu aţi auzit ca replica să fie asociată cu numele lui Marilyn Monroe? Ei bine, pentru că tot vorbim despre femei puternice, nu vreau să contest faptul că starleta anilor ’50-’60 nu ar fi fost un exemplu. Doar că celebra replică despre importanţa pantofilor în viaţa unei femei îi aparţine lui Bette Midler. Şi ea o vedetă a marelui ecran, doar că perioada ei de glorie a fost în anii ’80. Că o fi fost Marilyn, că este Bette, aproape că nici nu contează. Pantofii sunt importanţi şi pot să ruineze femei puternice. Dar, la fel de bine, pot propulsa şi o anonimă în “top of the world”.

Pantofii ca pantofii, dar ţinuta… Fără să fiu o “devoratoare” de filme, mi-a atras atenţia o replică dintr-un film: “Cu un costum bleumarin nu dai greş niciodată”. Aţi remarcat femei puternice din a căror garderobă să lipsească sacoul şi pantalonul bleumarin? Cum era de aşteptat, răspunsul a fost “NU”. 🙂 Chiar dacă majoritatea face legătura între business woman şi îmbrăcămintea de culoare neagră, bleumarinul are un aer aparte, o eleganţă care te scoate în evidenţă. Nu dai greş. Niciodată!

Este pretenţioasă, dar este elegantă. Poate fi purtată într-o mie şi unul de moduri, dar este “must have” pentru ţinuta office. Intră în scenă, cămaşa albă. Indiferent de croială, poate completa un outfit cu pantalon şi sacou, şi unul cu fustă. Cu puţină cutezanţă poate fi potrivită şi pentru o rochie. Pe cât de elegantă, pe atât de versatilă este. Şi sinonimă cu ţinuta unor femei puternice. Iar acum, într-o perioadă în care doamnelor şi domnişoarele sunt tot mai prezente în funcţii-cheie, la modă este cămaşa albă cu croială masculină. Ca să parafrazăm: în spatele oricărei femei puternice se află o cămaşă bărbătească. 🙂

Şi pentru că trăim în era mobilităţii, nimic nu poate fi mai spectaculos decât o femeie puternică la volanul unui automobil puternic. Inovator, special, sexy, decapotabil sau SUV. Alb sau bleumarin. Sună bine, nu?

Sacou & cămaşă: Cacharel
Pantaloni, pantofi & geantă: Tommy Hilfiger
Shooting realizat la BMW Auto Cobălcescu

credit foto: Eduard Canura

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Despre branduri şi femei puternice

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.