Lola's Box

Dacă eşti în căutarea unei alternative viabile pentru îngrijire corporală, Aseyda îţi face o ofertă de nerefuzat: Segreti di Natura. Binecunoscută pasionatelor, gama de produse este de acum disponibilă şi în România, iar Cosmetics Beauty Hair 2013 este un bun prilej să o descoperi în detaliu.

Îngrijire corporală

Dacă vrei să caracterizăm varietatea portofoliului de produse, atunci impresionant este termenul cel mai potrivit: sprayuri de corp, uleiuri esenţiale, fango corporal, ulei de masaj, tratament anticelulitic, gomaj, peeling, uleiuri şi creme de corp, gel-cremă de duş, mască de păr, şampon, unt de corp. Suficient, nu? Iar dacă m-aş apuca să-ţi înşiruiesc şi varietatea de arome, cred că ne-ar prinde Crăciunul. 🙂

Din această multitudine de produse şi arome, eu am fost atrasă cel mai mult de cele cu ciocolată. Dacă nu prea pot să mă dedulcesc (deh, lupta cu silueta), atunci măcar să simt mirosul fantastic al ciocolatei. Şi, ca să mă satur, Aseyda are:

  • Segreti di Natura cu ciocolatăulei de corp – este uşor, cu o formulă non-grasă, ideal pentru toate tipurile de piele. Hidratează în profunzime şi conferă pielii un aspect catifelat şi un parfum dulce senzual. Ideal după baie sau duş, are şi efect stimulant datorită conţinutului de pudră de cacao.
  • cremă de corp – hidratantă, ideală după baie sau duş, lasă pielea moale şi catifelată. Are un parfum ademenitor, ce vă face mai frumoasă şi mai senzuală.
  • gel-cremă de duş – cremos, are un parfum dulce de ciocolată ce încântă cu aroma exotică senzuală. Conţinutul ridicat de pudră de cacao ajută la o curăţare delicată, lăsând pielea moale şi hidratată.
  • mască de păr – mască-tratament care hrăneşte şi protejează părul, lăsând un parfum dulce senzual. Se aplică pe toată lungimea firului de păr, se masează, se lasă să acţioneze câteva minute, apoi se clăteşte. Înlocuieşte cu succes balsamul de păr obişnuit.
  • şampon – un parfum dulce de ciocolată vă învăluie cu aroma sa exotică senzuală. Pudra de cacao ajută la curăţarea, refacerea şi hidratarea firului de par. Şamponaţi bine părul, clătiţi şi repetaţi, dacă este necesar.

Dacă te-am convins şi vrei să le vezi cu ochii tăi – poate chiar să le testezi sau să le cumperi -, Aseyda te aşteaptă la Cosmetics Beauty Hair 2013, eveniment ce va avea loc în perioada 26-29 septembrie la complexul expoziţional Romexpo. Iar pe fetele de la Aseyda le întâlneşti în Pavilionul C2, standul 75-76.

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “Descoperă “Secretele naturii” alături de Aseyda

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.