Lola's Box

Martie este prima lună a primăverii, natura revine la viaţă şi totul începe să fie mai frumos. Tot în martie sunt sărbătorite femeile şi frumuseţea acestora. Şi pentru că ţine la noi, Dove ne propune să descoperim frumuseţea adevărată.

Dove, frumuseţea adevăratăCe este frumuseţea? Conform DEX, “frumuseţea” este însuşirea a ceea ce este frumos. Acelaşi dicţionar spune că “frumos” este adjectivul care defineşte, printre altele:

 • o persoană sau un obiect care place pentru armonia liniilor, mişcărilor, culorilor;
  care are valoare estetică;
  care trezeşte admiraţia din punct de vedere moral.

Da, puteţi spune că este o frumuseţe generală, dar care trebuie să admitem că este nuanţată de media şi de diferite stereotipuri de frumuseţe pe care le promovează societatea. Şi trebuie să recunoaştem că, deseori, considerăm frumuseţea ca fiind inaccesibilă. Poţi spune, cu mâna pe inimă, că nu ai avut stări de anxietate din cauza încercărilor repetate de a atinge frumuseţea ideală? Dacă este aşa, atunci află că te afli printre cele doar 3% dintre româncele care se descriu ca fiind frumoase*.

Dove. definiţia frumuseţiiAcum, că ştim cum stăm din punct de vedere statistic, ce avem de făcut? Pentru că este primul brand care redefineşte frumuseţea şi îi dă valoare celei naturale, Dove îşi asumă misiunea de a încuraja cât mai multe femei din România să considere frumuseţea ca fiind o sursă de încredere, care să influenţeze atât aspectul exterior, cât şi trăsăturile de caracter. Deseori, zâmbetul, atitudinea, optimismul, simţul umorului ne pot scoate în evidenţă frumuseţea.

De-a lungul lunii martie, Dove te invită să te alături misiunii de a defini frumuseţea adevărată şi de încuraja şi alte femei să facă la fel. Cu aplicaţia pentru Facebook “Descoperim împreună definiţia frumuseţii”, orice utilizator poate selecta, din lista de prieteni, toate femeile pe care le caracterizează frumuseţea adevărată, iar fotografia de profil a acestora va apărea, alături de cuvintele care definesc frumuseţea, într-un dicţionar, pe www.webdex.ro.

Şi pentru că susţinerea frumuseţii adevărate trebuie recompensată, cei care se înscriu în aplicaţie pot câştiga prin tragere la sorţi unul din cele 50 de premii Dove:

 • cinci rame digitale;
  cinci seturi de bijuterii din argint Dove by Malvensky;
  10 seturi de baie Dove;
  30 seturi de produse Dove.

This slideshow requires JavaScript.

Orice femeie este frumoasă în felul său unic, iar Dove doreşte să arate acest lucru lumii întregi. #descoperafrumusetea

*studiu Dove “The real truth about beauty” (Edelman, septembrie 2010) realizat la nivel global cu 6.400 femei (vârstă 18-64 ani), dintre care 300 de femei din România

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.