Lola's Box

Zilele trecute am primit o invitaţie la shopping din partea Debenhams şi Beauty Barometer. Cine poate refuza aşa ceva, hm? Eu nu rezist niciodată atunci când este vorba de o partidă de… cumpărături.

De astăzi şi până duminică, Ana Tătucu – cea pe care o citiţi pe Beauty Barometer – vă aşteaptă la Debenhams cu sfaturi şi, de ce nu?, cu informaţii despre cele mai noi lansări. Şi credeţi-mă pe cuvânt că este o enciclopedie ambulantă, mai ales dacă vă pune Necuratu’ să o întrebaţi despre Guerlain, brandul ei preferat.

Debenhams, parfumuri Dior

Bineînţeles că primul stop a fost la standul Dior – eu am o febleţe pentru brand, poate pentru că îmi aduce aminte de crema mamei din copilărie. Nu ştiu să vă spun, dar cert este că, întotdeauna când intru în parfumerie, Dior este prima mea oprire. Acolo am beneficiat de o diagnoză a tenului, dar, pentru că întotdeauna exista un “dar”, acelaşi aparat mi-a arătat ce nuanţă de fond de ten mi se potriveşte, ce ruj şi ce blush. Am rămas waw!

După ce am fost pe la toate standurile cu creme şi minunăţii, am descoperit standul cu parfumuri ESCADA şi Moschino de care nu m-am dezlipit ceva timp. ESCADA Taj Sunset şi Moschino Cheap & Chic le ador – mă rog, mai ador şi genţile Moschino, sunt mândra posesoare a câtorva, spre disperarea soţului. 🙂 Eu aş putea să povestesc despre Moschino aşa cum face Ana despre Guerlain: şapte zile şi şapte nopţi.

Debenhams, parfumuri ESCADA

Ca să mă mai “aerisesc”, am urcat şi la raionul Debenhams cu haine, unde am descoperit numărul magic 70 – a.k.a. 70%. M-am dus glonţ acolo şi am început să mă uit după masuri, dar, la ce norocoasă sunt, nu am găsit măsura mea la nimic din ceea ce am vrut. Am crezut că mor de ciudă. Aşa că m-am întors resemnată la parfumurile mele, unde am tras o tură sănătoasă, cred că nu a fost parfum care să rămână neobservat.

Debenhams, skincare Lancome

Aşa că week-endul acesta aveţi program! Trebuie să vă duceţi la Bucureşti Mall, la Debenhams, care vă aşteaptă cu reduceri atractive, iar Ana v-a pregătit sfaturi şi informaţii. Daca vreţi să profitaţi la maximum de ea, ar fi bine să vă faceţi o programare – nu ai vrea ca timpul cu tine să fie împărţit, aşa cum nici alteia nu i-ar conveni.

Debenhams, parfumuri Guerlain

Eu am fost tare norocoasă pentru că am primit şi un voucher de cumpărături pe care, bineînţeles, l-am făcut “praf” pe parfum şi cosmetice. 🙂 M-am decis greu pentru că ofertele erau atractive, aşa că vă sfătuiesc să vă alocaţi timp destul pentru micile voastre plăceri.

Spor la shopping!

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.