Lola's Box

Fond de ten, paletă de conturare, creion de contur, tuş de ochi, mascara, ruj, lac de unghii. All checked. Toate acestea le găsim, din această lună, ca noutăţi în portofoliul de produse Maybelline NY.

Culoare, negru profund, nuanţe mate, dar şi strălucitoare. Toate acestea le regăsim în cea mai nouă colecţie Maybelline NY pe care am putut-o descoperi pe îndelete. Dacă aduni într-un beauty case toate aceste produse, cu siguranţă vei reuşi să ai strictul necesar. Iar fardatul va fi mereu o joacă – să nu mai spun că machiajul tău va fi unul spectaculos.

Fond de ten Superstay 24H

Maybelline Superstay 24H

Maybelline Superstay 24H

Cum ar fi să ai un look fresh şi o senzaţie de prospeţime pe parcursul unei întregi zile? Noul fond de ten Maybelline NY a fost supus unui adevărat test de anduranţă. 1.000 de picături de apă, 200 de atingeri, 200 de convorbiri telefonice. Datorită tehnologiei Micro-Flex cu pigmenţi Stay-Fresh, fondul de ten este unul rezistent la transfer. Tenul este radiant pe parcursul întregii zile, iar lookul tău va fi unul definit. Superstay 24H este disponibil în opt nuanţe.

Paletă de conturare Master Sculpt

Maybelline Master Sculpt

Când vei încerca nou paletă de conturare, vei descoperi că faţa îţi va fi perfect sculptată, subţiată, conturată şi definită. Master Sculpt este un adevărat maestru, care va permite fiecărei femei să obţină un efect personalizat şi nici un machiaj nu va semăna cu altul. Primul pas este definirea pomeţilor, a nasului şi a frunţii cu ajutorul fardului pentru conturare. Apoi, graţie highlighter-ului, pomeţii şi podul nasului se vor bucura de o evidenţiere ca la carte. Iar forma perfectă va fi reuşită printr-o continuă combinare a nuanţelor.

Creion de contur Colossal Kajal

Maybelline Colossal Kajal

12 ore de intensitate Kajal. Look dramatic. Privire seducătoare. Pentru toate acestea, secretul stă în creionul de contur Colossal Kajal. Noua formulă îmbogăţită cu pigmenţi de carbon asigură rezistenţă timp de 12 ore. Fortificat cu cinci ingrediente care îmbogăţesc formula, Colosal Kajal de la Maybelline NY înfrumuseţează ochii şi, în egală măsură, calmează şi hrăneşte. A se folosi cu precauţie! Aspectul oferit este letal de seducător. 🙂

Tuş de ochi Master Ink Matte

Maybelline Master Ink Matte

Poţi spune că nu-ţi doreşti un tuş de ochi cu care să poţi trasa linii uniforme, de o precizie extremă? Ei bine, Maybelline NY ne prezintă Master Ink Matte, un produs care beneficiază de un aplicator cu design inteligent. După ce vei folosi acest tuş de ochi, rezultatul va fi o linie de un negru intens şi o finisare mată. Fără îndoială, oricare dintre voi veţi fi curioase să încercaţi primul eyeliner lichid cu 24 de ore de impact mat pentru un look intens.

Mascara Lash Sensational Luscious

Maybelline Lash Sensational Luscious

Uneori, ca să nu spunem deseori 🙂 , genele noastre au nevoie de cea mai preţioasă mângâiere. Well… Aceasta există acum şi se numeşte Lash Sensational Luscious, noua mascara Maybelline NY. Produsul aduce un amestec de uleiuri preţioase (şofran, argan, măceşe), iar periuţa evantai cu rezervor încorporat oferă o aplicare generoasă. Genele vor fi mai dese şi mai catifelate, iar efectul de gene evantai va fi unul mai savuros.

Ruj Vivid Matte Liquid

Maybelline Vivid Matte Liquid

Atingere senzuală, culoare intensă. Nici că se pot descrie mai bine noile rujuri Vivid Matte Liquid pe care Maybelline NY le propune din această vară. Nuanţele mate intense sunt cum nu se poate mai potrivite pentru a te învăţa să renunţi la subtilitate atunci când te machiezi. Secretul stă în tehnologia Vivid Matte Liquid:

  • pigmenţi saturaţi maţi pentru culoare intensă şi finisare mată;
  • ceară limpede pentru pigmenţi saturaţi puri şi intensitate a culorii;
  • bază cremoasă lichidă pentru o alunecare lină şi o aplicare netedă.
Nude Flush 05, Electric Pink 15, Coral Courage 20, Fuchsia Ecstasy 30, Rebel Red 35, Berry Boost 40, Nude Thrill 50
Nude Flush 05, Electric Pink 15, Coral Courage 20, Fuchsia Ecstasy 30, Rebel Red 35, Berry Boost 40, Nude Thrill 50

Disponibile în şapte nuanţe, noile rujuri te vor face să fii mai îndrăzneaţă, mai încrezătoare şi mai… sexy.

Lac de unghii Colorama Jelly Tints

Maybelline Colorama Jelly Tints

Ştiţi cum spun eu mereu: nici un makeup nu este complet dacă nu dăm puţin culoare şi unghiilor. Parcă ascultându-mi opinia, Maybelline NY vine cu o nouă gamă de lacuri de unghii, Colorama Jelly Tints. Şi pentru că este vară, noile lacuri de unghii aduc strălucire cu fiecare picătură de culoare. Patru nuanţe care propune tente lucioase, glazurate: Edgy Tangy 457, Fuchsianista 458, Grapefruity 459, Berry Merry 460. Unde mai pui că lacul poate rezista până la două săptămâni.

Acum pun capăt poveştii despre noutăţile de vară de la Maybelline NY. Mă duc să văd ce machiaj mai compun cu noile produse. See you later!

Maybelline Lash Sensational Luscious

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.