Lola's Box

La fiecare final de an, Davidoff Café ne surprinde cu o ediţie specială, inspirată de cele patru elemente ale naturii. Şi pentru că nu se poate cafea fără apă, lichidul indispensabil vieţii este cel căruia îi este dedicată această ediţie specială Davidoff Café Elements.

Fiecare dintre cele patru elemente ale naturii – apă, foc, pământ şi aer – îşi va lăsa amprenta asupra unei cafele de lux. Acestea marchează drumul cafelei de la plantaţie până la ceaşcă. Iar de apă este necesară atât arborelui de cafea, cel care ne dă boabele parfumate, cât şi pentru prepararea dozei de energie. Aşa că a fost alegerea apei ca element de deschidere al ediţiilor speciale a fost una firească. Apoi vor urma temele foc, pământ şi aer.

Mai mult, elementul a fost inspirat şi de regiunea din care provin cele mai bune boabe de cafea Arabica. America Centrală şi cea de Sud sunt zone înconjurate de apă. Reţeta ediţiei Davidoff Café Elements dedicată apei complimentează gustul adevăraţilor iubitori de cafea. Prăjirea individuală a sortimentelor de cafea creează un gust bogat, cu o aciditate elegantă, specific regiunii de cultivare.

Rolul esenţial al apei se reflectă şi în designul exclusivist şi elegant al ambalajului Davidoff Café Elements. Savoarea cafelei şi originea boabelor din care a fost preparată sunt sugerate printr-o undă elegantă de albastru metalic şi prin elemente care reflectă lumina. Modul de ambalare transformă Davidoff Café Elements (disponibilă până în ianuarie 2019 în supermarketuri şi hypermarketuri) într-un cadou perfect de sărbători pentru cafegii.

Davidoff Café reprezintă un stil de viaţă cosmopolit, contemporan, care îţi deschide calea către micile momente de delectare zilnică. Poate fi parte din ritualul cafelei de dimineaţă, atunci când îţi pui ordine în gânduri, îţi faci planuri pentru ceea ce urmează, te încarci cu doza de energie. Sau pur şi simplu îţi savurezi cafeaua în liniştea dimineţii. Răsfăţul pur face parte din povestea brandului, a cărui pasiune pentru calitate este moştenită de la fondatorul Zino Davidoff. “A avea gust pentru calitate înseamnă a avea gust pentru viaţă”.

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “Davidoff Café Elements sau cafea în zodia apei

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.