Lola's Box

“Dansul, dansul, e firesc la vârsta ta…” Cât adevăr conţine versurile unui cântec al Silviei Dumitrescu. Mai mult, orice vârstă este potrivită pentru dans, totul este să-ţi placă ceea ce faci. Pentru cei a căror pasiune pentru dans nu cunoaşte limite, marea provocare se numeşte ESDU DanceStar România 2014.

ESDU Romania 2014An de an, selecţia naţională ESDU DanceStar România a adunat din ce în ce mai mulţi concurenţi. Indiferent că au participat individual sau cu trupe profesioniste, în numele unor şcoli de dans sau balet, participanţii au încercat să-şi evidenţieze toate talentele pentru a câştiga premiile (bani, trofee, diplome), dar şi pentru a obţine calificarea la competiţia internaţională ESDU World Dance Masters.

Dacă te pasionează dansul şi vrei să-ţi încerci puterile în compania unora dintre cei mai buni dansatori, nu trebuie decât să te înscrii la cea mai mare competiţie de dans din ţara noastră. A cincea ediţie ESDU DanceStar România 2014 va avea loc în perioada 1-2 martie 2014, la Palatul Copiilor din Bucureşti.

Dacă dansul nu este punctul tău forte, ai putea să dai de veste prietenilor dacă aceştia au talente ascunse. Ar fi păcat ca întrecerea să nu îi aibă la start pe cei mai buni dansatori, trupe profesioniste, şcoli de dans sau de balet. Recunoaşte că ţi-ar plăcea să te lauzi că prietenii tăi au câştigat selecţia naţională şi vor merge în Croaţia, la ESDU World Dance Masters (28 mai – 1 iunie 2014). Sau poate că vor câştiga chiar titlul mondial!

Dansurile acceptate în concurs sunt Dans Modern/Contemporan, Liric, Balet, Naţional/Folcloric Dance, Open/Comercial/MTV Dance, Breakdance, Street Styles, Muzical, Step şi Acro Dance, iar înscrierile se fac aici: http://www.dancestar.org/?avada_portfolio=dancestar-romania. Data limită de înscriere este 21 februarie 2014.

Anul trecut, la preselecţia ESDU DanceStar România au participat peste 2.000 de dansatori.

De peste 15 ani, competiţiile internaţionale organizate de ESDU (European Dance Union), sub îndrumarea Prof. Nora Mack, îi reunesc pe cei cu adevărat pasionaţi de dans, care participă la concursuri pentru a-şi consolida poziţia sau pentru a se afirma la nivel internaţional.

CONTACT
Pentru informaţii suplimentare, puteţi contacta organizatorii la:
* telefon 0726.339.119
* e-mail esdu@arsnova.ro
* web http://www.dancestar.org/?avada_portfolio=dancestar-romania

Organizator: Ars Nova
Parteneri: Scolidans.ro, Scoala de Fitness Ars Nova, NewFitWay, Trupe de dans.ro şi Agentia Creativa Ink9.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.