Lola's Box

Tabăra Sportivă Costineşti 2012Când vine vorba de vacanţă, toată lumea – mă rog, aproape toată lumea – se gândeşte la lenevit, la stat întins pe plajă, savurat un cocktail şi ascultat valurile mării. Decorul sună atât de cunoscut încât sunt destui care s-au săturat de el. Dar ce ai spune dacă l-am şterge cu buretele şi am plănui o vacanţă activă, în care să dansezi şi să te distrezi de minune?

Dacă citeşti deja acest paragraf, înseamnă că ţi-am stârnit interesul şi să ştii că nu este o glumă. Ba chiar poţi îmbina plaja, soarele şi sunetul mării cu o cură de dans şi bună voie. La acest lucru s-a gândit şi Academia de Dans Ars Nova, care – împreună cu Asociaţia Naţională de Majorete MBTA România, ESDU Dance Star România şi Şcoala de Fitness Ars Nova – organizează Tabăra Sportivă Costineşti 2013. Indiferent că este vorba de sportivi, dansatori, majorete sau persoane a căror pasiune este dansul şi mişcarea, tabăra este varianta ideală pentru o vacanţă activă.

Fără îndoială, privind la televizor, ai văzut concurentele de la gimnastică ritmică sau celebrele majorete de pe margine la competiţiile “made in USA”. Dar oare cum reuşesc să mânuiască cu atâta dexteritate acele măciuci sau bastoane? Ei bine, şi tu poţi deprinde tainele în “twirling“, în timp ce te bucuri şi de razele soarelui. Este numai unul dintre programele de pregătire sportivă pe care le poţi urma în Tabăra Sportivă de la Costineşti.

Dacă vrei ceva mai “laic”, atunci poţi urma cursuri de balet, de gimnastică (cuprinde mobilitate sărituri specifice etc) sau poţi face o pregătire fizică generală. Fără îndoială, aceasta din urmă îţi va aduce beneficii şi prietenele – de ce nu, şi prietenii – te vor invidia când te vei întoarce din vacanţă. Îţi vor aprecia atât bronzul, cât şi forma fizică excelentă.

Dacă eşti părinte, îţi pui întrebarea firească: ce pot face cei mici în tabără? Nu dezarma, pentru că cei mici se pot bucura şi ei de razele soarelui, dar pot face şi puţină mişcare care să le mai consume din energie. În funcţie de vârstă, prichindeii pot încerca aquagym, zumba fitness, flexibar, fitball, qigong, pilates sau lady fit. În plus, programul cuprinde concursuri de vacanţă, în apa mării sau pe nisip. Cu alte cuvine, îmbină utilul cu plăcutul.

Vreau să cred că te-am convins că poţi avea parte de o vacanţă în care să te relaxezi, dar în care să-ţi menţii şi tonusul. Probabil te întrebi unde vei sta? Reşedinţa pe timpul sejurului o vei avea la Casa Duca (www.casaduca.ro), în Costineşti. În tariful de 800 de lei intră cazarea, pensiunea completă, baza materială de antrenament şi profesorii de specialitate.

Dacă vrei să mergi în Tabăra Sportivă, trebuie să te grăbeşti pentru că avansul (350 de lei) trebuie plătit până la 1 mai, iar diferenţa de 450 de lei până la 1 iunie. Pentru un grup de 15 persoane se acordă un loc gratuit (cazare, masă, activităţi). Cursurile de dans, balet, gimnastică şi fitness vor fi susţinute de profesori de talie naţională şi internaţională.

A, să nu uit! Partenerii celei de-a doua ediţii a Taberei Sportive sunt Scoli.Dans.ro, Dance News, Trupe de dans şi agenţia de advertising Ink9.

Dacă este ceva care mie mi-a scăpat, poţi obţine informaţii la 0743.67.77.67 şi 0721.44.55.87.

Organizator: http://www.arsnova.ro

Facebook Comments

Related Posts

7 thoughts on “Cum să petreci o vacanţă activă: Tabăra Sportivă de la Costineşti

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.